WOHO! RIDE ON THE HORSE!

Hejsan bloggen! Nu tänkte jag bara meddela att jag är en rolig liten filur som ligger hemma hos alva och skrattar. Hi hi hi. Ha ha ha. Nu ska vi ut och hyra film, köpa godis och självklart skrämma folk med våran jävligt snygga utklädnad :) PÖZZ

Linsday Lohan?


Jag såg den här bilden och fick en chock :S ser ut som att någon har åldrats typ 20 år de senaste 3 åren.. Fan vad sorgligt.


Inte värt att läsa

Hej alla läsare! =) Mina planer för dagen är att plugga mig igenom berget av läxor som jag har försökt skjuta upp hela lovet hehe.
Runt klockan halv sex ska jag möta upp Alva och sova där, man vet aldrig vad vi kan tänkas hitta på!

Haha, jag drömde så konstigt inatt. Det var jag och Vera och vi hade köpt varsin system kamera, hennes var mkt bättre och större. Vi befann oss på nån konstig ö och helt plötsligt kastade Veras pappa min system kamera i havet så att den gick sönder och jag blev jättearg såklart. Sen fortsatte drömmen bara med bråk om systemkameran och att dom vägrade köpa en ny. Hehe.

Just nu sitter jag här och desperat försöker trycka in memory sticket från mobilen in i alla datans uttags-grejer. Det funkar på två ställen men det händer ju inte ett skit! D: Jag vill ha in bilderna i datan men inget funkar eftersom min USB-sladd e borta.
Oj, det här inlägget blev verkligen allt annat än roligt men i brist på fantasi kan det faktiskt bli sähär illa.

Puss&Kram Agnes <3


Halloween planer

Hello babes, hoppas ni mår bra, jag gör det inte än men jag hoppas att jag är på bättringsvägen :P håll tummarna!

Höstlovet lider (bokstavligen) mot sitt slut :( men den här helgen som kommer ska förhoppningsvis bli great!!

Stålis och jag ses vid ett tiden imorgon för inhandling av tänder, sår, linser och lösögonfransar :) haha ni på landet bör se upp om allt går enligt planerna, för vi kommer inte vara några änglar X)!! ps: förutom Emmis, fast den ängeln ska ju i för sig vara död... hihi

Kiss&Hug Anna <3


IKEA

CIAO! have you missed me? Vilken dum fråga, såklart ni har :D
Moving on... Idag träffa jag Vera, klockan två. Sen bar det av till Skärholmen, dom har en enorm galleria där som har typ alla affärer utom butrix hehe eller hur Vera ;)
Efter att vi varit inne i alla femtioelva affärer där gick vi vidare till IKEA där fick typ damp på tanten i matkassan. Förut var ju maten där hur billig som helst men det är tydligen bara ett minne blått... :( Efter vi hade käkat kollade vi runt lite, jag ska köpa en ny säng så vi kollade på sängar mm.
Sen åkte vi hem givetvis!
Imorn blir det Erika-träff, vi hörs då.

Puss&Kram Agnes<3


Min bebis har ny friyr <3<3

Gumsan is looking goood!!
Blev super fint trots att du inte riktigt kommer ihåg när du gjorde det hahaah X) 
Bebben i ett nötskal ;P
Puss&kram Anna <3

Påverkan?? Somebody help!

Tja! Är väldigt deprimerad för tillfället, hade tänkt va sådär duktig och göra läxan men jag fattar verkligen nada eftersom jag inte var med på genomgången av den -.- Läxan är i SO typ de svåraste ämnet enligt mig, uppgiften handlar om påverkan och man ska typ ställa nån fråga till kommunen eller EU? Frågan är bara vad ska man fråga!? Snälla hjälp mig, ni i min klass som har samma uppgift! D:

Hahah juste jag har äntligen fattat varför jag alltid har ont i revbenen efter jag har varit inne på datorn! 
Det är för att jag ligger på rygg och den e på min mage och för att jag ska kunna skriva måste jag vinkla upp den och revbenen är perfekt som hyllor! Men jag borde nog sluta med det hehe om jag inte vill att revbenen ska förflytta sig längre upp :S

Puss&Kram Agnes <3

En dååålig tisdag!!!

Jag kom hem igår från en väldigt rolig dag på stan med världens bästa Prins och Systeryster, men trots att det var roligare än roligas känns det som om mitt huvud ska falla av D:!! Jag hade jätte hög feber och en hals så igentäppt att det nästan var omöjligt att ta ett andetag, jag kunde inte äta för det gjorde ont och febern gav mig frossa så när jag la mig ner för att sova gjorde det ont i hela kroppen. Jag tror inte jag har gråtit så mycket på väldigt länge.
Jag somnade kl, 19/20 på kvällen och vaknade igen, (kokhet och med en blöt kudde av tårarna) vid 2 på natten. 
Det var nog den värsta natten i mitt liv på länge och nu, dagen efter har inte varit mkt bättre :(
Tänkte bara skriva ett inlägg som förhoppningsvis förklarar att jag inte svarat på sms elr samtal i mobilen.. 
Och just det- NEJ TACK till sushi :P
Puss&kram Anna <3

Lipstick jungle

Okej sista inlägget för idag! Har varit på extremt blogg-humör idag som ni kanske märker, anledningen är väl att jag har haft ovanligt mycket hemma-tid idag och det gillar vi inte!

Som jag redan skrivit om här drog jag och Nellsan runt på stan idag, vi gick bland annat in på FACE där Nelly öppnade mina ögon för rött läppstift det är verkligen hur fint som helst!
Det skulle inte sitta helt fel i presenthögen under granen höhö ;) Nu läser inte min mamma det här men jag får hur som helst meddela henne det på något annat sätt.
Nu när jag ändå börjat snacka om julklappar kan jag ju lika gärna fortsätta :) Har inte tänkt så mycket på klapparna men jag ska nog kunna få ner en "liten" lista här nedanför:

AGNES ÖNSKELISTA JULEN -09:

sex and the city filmen - blir så otroligt glad varje gång jag ser den och kan se den tusen och åter tusen gånger åter!
"the perfect jeans" - det svåra är bara för mig att hitta dom!
t-shirt, french connection
smink väska, face
- har kommit nya färger så det är bara att välja och vraka!
kofta med pärlknappar, benetton
svarta mockapumps
 - kommer aldrig få dom men det är värt ett försök =D
presentkort på h&m och monki - h&m är alltid bra att ha 
stor tub med vit oljefärg
rouge, face
desperate housewives säsong 1
gossip girl nr. 3 och 4
parfym -
har hittat jätte goda från både replay och escada, älskar söta dofter haha
PENGAR!!! $$$$$$

Kan inte komma på nåt mer, sakerna står inte i ordning heller men aja =)
Puss&Kram Agnes <3

PS. finns det inte en serie som heter lipstick jungle, eller? HAHA :p.

100 inlägg + 4

 


Himmelriket och Moderna Muséet

Hola amigos! Kom hem för typ 1 timme sen efter en livad dag på stan med Nelly.
Hahah vi va inne i himmelriket haha, i alla fall himmelriket hos alla som värdesätter dyra märken, dom flesta?
Vi hade alltså vägarna förbi louis vuitton och gucci. Och Nelly gjorde givetvist bort sig genom att ropa "det finns ingen vakt här, kom vi går in" svaret på det får vi från en arg vakt som hälsar på oss, men vi såg honom inte eftersom att han liksom smälte in i väggen XD.
Anldeningen till att vi inte gillar vakterna är att dom granskar en från topp till tå och är allmänt misstänksamma mot allt och alla som inte passar in, där det vill säga vi. Haha.
Vi kollade in på lite andra affärer också där jag blev förälskad i två tröjor haha.

Jag bloggade inte igår så här får ni en kort sammanfattning!
Jag, mamma, Ulf och Birgitta besökte moderna muséet för att kolla på en utsällning med salvador dali, hur tråkit som helst eftersom stället var smockat med folk.
Även caféet på moderna var bombarderat, men jag kan ändå lungt konstatera att det var dagens höjdpunkt. Kanelbullarna var ju hur goda som helst! Låter som värsta fetma barnet nu haha.

Puss&Kram Agnes <3


En gnutta galen ska man va! Salvador Dali


Bra start!

"Hejsan hoppsan falle ralle raaa, när lovet kommer ska varända unge vara gla´!!"  
Hihi hoppas ni vet vilken låt det är annars är det väääldigt tråkigt X)
Har just kommit hem från landet, väääldigt roooligt! Igår kollade vi på film och uppdaterade oss om varandras liv haha, (Jag, Emmis och Nörden :P) Vi bakade världens goodaste chokladkaka också, hihi fast det blev mer sås en kaka, den var helt geggig i mitten, mumms, och så ritade jag mig med kakao i ansiktet, bilder kommer nog sen haaah!
Men idag var man tvungen att gå upp halv 7 (!!) flr att komma med båten in till stora staden för att jag kl ett ska möta upp systeryster och ge sushi ett försök. Det var länge sen jag provade men då gillade jag det inte, blä! I värsta fall får jag väl äta nått innan hihi :)
Det var allt jag hade att berätta good foks! Hoppas ert lov blir bra och att skolan aldrig börjar igen :P
Puss&kram Anna <3
  ATT VARA, ELLER ATT IKCE VARA, DET ÄR FRÅGAN??
(Ätlig alltså... haah)

the end of the day is the beginning of the night

GUES WHO'S BACK? haha klurig fråga. För er som är otroligt trögfattade eller bara aldrig har kikat in här förut så är det allstå Agnes :) Okej nu när alla är "med på tråden" kan ja fortsätta skriva. Haha.
Har badat klart, är ren och fin med en handduk inlindad som en turban på skallen och nu är det dags för movie-time haha börjar en aning sent kanske ? =) Ska iaf ta o kolla på heart breakers som jag älskade för några år sen, blir alltid helt nostalgisk när ser den nu. 

Blir inga fler inlägg idag, så nu säger ja bara: good night sleep tight, don't let the bedbugs bite! :D 
Puss&Kram Agnes <3


Jag smider onda planer.

Hej! Sitter här och smider onda planer haha nej, men planer smider jag. Det är en sak som är säkert! Bio nästa onsdag efter lovet med Alven, ska bli skitkul! :D
Idag har jag inte satt min fot utanför ytterdörren haha, känns verkligen hemskt men ja va så trött och nös stup i kvarten så jag va hemma och städade och glodde på TV istället haha, inte bästa starten på höstlovet kan man säga! 
Oj vad klockan blev mkt helt plötsligt, ska ta och lägga mej i badkaret och begrava mej i badskum. Det sista var dock bara en drömbild i mitt huvud eftersom badsaltet är slut -.-
Puss&Kram Agnes <3

Höstlov!

God morgon, om man fortfarande kan kalla det morgon hehe. Har varit otroligt dålig uppdatering de senaste dagarna, jag får väl ta och skylla på skolan. För det är de som tar upp all tid, det är inte heller roligt att blogga när jag inte kan ladda upp bilderna som jag tar eftersom min USB-sladd är fortfarande försvunnen :(.
Hade tänkt blogga igår kväll men somnade framför idol och när ja vaknade igen va jag så trött att jag gick och la mej.
Har ingenting speciellt att säga har bråkat me mamma hela morgonen hon är verkligen jätte jobbig, hon kommer och stör hela tiden så de här inlägget skulle egentligen ha publiserats för någon timme sen.
Vet inte riktigt vad jag ska göra under lovet imorn ska jag till moderna muséet me mamma, Ulf och Birgitta. På tisdag ska jag sova hos Anna tror jag o vi ska ha desperate housewives kväll med 1a och 2a säsongen.
På lördag nästa vecka ska jag sova hos Alva, vi ska gå bus eller godis haha :D

Det var allt från moi, ha det bra jag bloggar nog senare idag!
Puss&Kram Agnes <3


Vad ska jag köpa?

Tjena bloggen! Jag är medveten om att rubriken är värsta ilands problemet men ja de får de faktiskt vara haha.
Idag har det varit ännu en supertuff franska-dag gick dessutom runt hela dagen och trodde de va torsdag vilket gjorde mej otroligt deprimerad.
Men det är bara att knipa igen och kämpa på, nästa vecka är det ju höstlov...

Idag efter skolan va jag med Melinda och Miranda, köpte grå ribbade stumpbyxor till moi thanx mamsen! Sen råkade jag tvinga in dom på monki och jag hittade självklart en kjol jag ville ha 50% rea så jag ska tänka på det. Just nu sitter jag och kollar på allas jag vet inte vad bilder på facebook haha har inte varit inne där på jättelänge så nu tar jag ingen vad jag har missat har typ 78 mail därifrån -.-

Puss&Kram Agnes <3

Kjol från monki halva priset ska jag eller ska jag inte, kan typ aldrig låta bli att inte köpa något som är på rea!

Min foundation är slut, vad ska få ersätta den? :S


ID mineral foundation säger alla är jättebra ska prova i affären imorn.
 

Annars blir det vanlig flytande från make-up store men då måste jag köpa puder också...


Tisdag-Julens klappar

Julklappar in my <3 så jag började fundera på vad jag önskade mig och bestämde mig för att lägga upp några stycken :)
Papaya Body Scrub- Luktar såå himmla gott hihi
Hihi, såklart, galen som jag är!
Och Aino såklart <3<3<3<3<3
Och liite pennor haha, X) jag vill helst ha den mörk turkosa :D så fin 
Men nu blir det läxor innan jag ringer Agnes, ser på Ugly Betty och käkar lite framför DH! :) Glad Anna, dock en lite sorglig nyhet :(, min hals gör jätteont och jag känner mig lite yr, hoppas jag blir bättre för vem villl ligga sjuk under HÖSTLOVET! :D För snart så e det dags, JIPPI :P!  
Puss&kram Anna <3

Franska, franska hela dagen lång

HEJ kan någon gissa vem som har sprillans ny frisyr haha, jo jag! Klippte raklugg, tunnade ut håret och typ bla bla bla. Jag ser konstig ut typ inte-agnes skulle jag beskriva det. Är nöjd iaf haha :D

idag har jag haft b-språk hela dagen haha de va jättekul och på morgonen åt vi fransk frukost så jag tryckte i mig 2 croissanter, fettovarning OH YES BABY! haha ja ska inte ljuga jag tog en 3e för att äta den till lunch...

Vad har mer hänt idag? Hahah jo Alva och jag hitta våra soulmates och så såg vi nån konsig fransk film inspelad på typ 80-taler om en liten kille som va bög o alla hatade typ honom och han drömde om nån barbievärld, den var minst sagt speciell om man säger så haha. Det roliga va att han såg ut som en tjej så ja fatta efter typ halva filmen att de inte va de, kalla mig efterbliven.
Efter jag klippt mej träffa jag Annis vi gjorde massa saker o hon gjorde chailatte till mej så jävla gott! smakde precis som från espresso house bara mindre skum haha!

imorn e de konfa+teater+simning i skolan hur ska jag orka med allt det där :S

Puss&Kram Agnes <3 PS. kan tyvärr inte lägga upp bild på håret för usb-sladden e spårlöst försvunnen :(


Agnes nya frilla!!

Agnes har världens finaste frilllla! Hon kom hem till mig för inte så läge sen och jag var den första att se hennes snygga hår! :) gud va tunt dem hade klippt det, men det var skit fint, lägger upp en bild här nedan :D!
Annars idag hände inte mkt, jag Melinda och Miranda gick till söderhallarna och ja shoppade loss haha :)
Nu letar jag efter min franska bok och har ont i halsen ::(! Stakars mig ;)
Håll tummarna för att jag hittar franska boken nu då, OK?? 
Puss&kram Anna <3
Uppdatering: Min dator e helt cp och vill inte llägga upp bilder just nu!! Suck..

Agnes nya frilla!!

Agnes har världens finaste frilllla! Hon kom hem till mig för inte så läge sen och jag var den första att se hennes snygga hår! :) gud va tunt dem hade klippt det, men det var skit fint, lägger upp en bild här nedan :D!
Annars idag hände inte mkt, jag Melinda och Miranda gick till söderhallarna och ja shoppade loss haha :)
Nu letar jag efter min franska bok och har ont i halsen ::(! Stakars mig ;)
Håll tummarna för att jag hittar franska boken nu då, OK?? 
Puss&kram Anna <3
Uppdatering: Min dator e helt cp och vill inte llägga upp bilder just nu!! Suck..

Konfaläger -09 Barnens Ö

Välsigna er alla haha jag skoja bara, vet inte riktigt hur jag ska börja att berätta om lägret. Otroligt kul va de iaf, jag har inte haft så roligt på jättelänge!
Men så där roligt kan man inte ha utan biverkningar är helt slut bokstavligt talat kommer gå och lägga mej typ 8 haha :D niiiiice, kommer va hur utvilad som helst imorgon förhoppningsvis!
Haha det roliga va bara att vi åt hela tiden, jag skojar inte typ 6 gånger varje dag + att vi åt godis i mellan de gångerna haha känner mig som värsta fettot seriöst! Bättre än att gå hungrig antar jag! =D

Puss&Kram Agnes <3













Bilder tagna av Nelly
Är vi inte fiiina!? :D


Hej, här kommer senaste

Just nu får ni en rapport från typ världens tröttaste Anna.
Vanlig skoldag ida, och efter det drog Agnes och jag runt i gamla stan en kortis :P jag skulle köpa en julklapp till mammsen men någon hade redan köpt den, helvete oxå!
Jaja, sen drog jag till helga och vattnade blommor haha, och sen fick jag ett telefonsamtal från min systeryster som ville att vi skulle käka middag :), och trevligt blev det!
Haha, har ni nån gång fått en chockande present från en pojkvän?? det fick iaf min kompis idag X)
Det var typ allt idag i korta drag, 
Puss&kram Anna <3

glad idag

Heeello! Har inte bloggat på jättelång tid så nu blir det mkt info på kort inlägg!
I helgen var det ungefär plugg plugg träffa Nelly för att låna en "bok" för att sedan kunna plugga ännu mer.
Hade planer med både Vera och Anna på söndagen men de blev inställt =(

Tisdag, efter skolan va de först konfa o sen teater de e hur jobbigt som helst för dom e typ samtidigt :( Båda va superkul iaf! Konfa-läger i helgen så då blir de inga inlägg, fram med sovsäckarna och vantarna bara =)

Idag va de komp eftermiddag så vi slutade efter lunch, jag och Ylvis gick hem till henne. Hon tog lite bilder på mej och sen säger jag bara mmm jag älskar varm choklad! Nu har jag massa läxor att hugga in på, gud va kul säger jag bara!

Bilder tagna av Ylva!


Bild från idag

Jag diggar mitt gap höhö och Anna ser väldigt glad ut för att få min vante i nyllet :D

Puss&Kram Agnes<3


My new "Must have!"


Det här är den underbara Sony Ericsson Aino! Den är så jag på något sätt och direkt när jag såg den föll jag!
För ett tag sen, i somras, lämnades min ääälskling som jag har nu in på lagning och när den kom tillbaka förstod jag hur mkt jag gillar den. 
Men nu går det snart inte längre för kameran har gått sönder och det är en av de viktigast funktionerna hos en mobil enligt mig (+sms, ringning och kanske musik).
Så när jag lämnade in min mobil på lagning så sa mamma att jag kanske borde vänta med att önska mig en ny mobil tills i jul, och det är jag glad att jag gjorde för då fanns det ingen särskild mobil som jag ville ha, men nu, hiiimlen! 
Men nu börjar DH, hörs sen 
Puss&kram Anna <3 

UG & DH kväll :P

Hej, nu e tisdagen här.. igen. Om jag måste gå i skolan en dag till tror jag att ja kommer bli galen!! Tur att det e komp. imorn då :)! 
Då ska Mirris och jag till Eriks och simma några längder (heh, ye right??) men vi ska iaf dit :P 
I kväll kommer världens bästa Maria hit på middag, hah, rolig jag kommer va då:
Maria frågar en fråga;
"Anna, vad tycker du?" 
Jag;
"mm, visst.. precis!" samtidigt som jag glor på tv:en ;) 
Nej då, så ouppfostrad ska jag inte vara mohahaha :)
Och ja, jag är vääldigt konstig just nu, brist på mat tror jag, men det får jag inte föörens 18.00 ikväll för då kommer Maria-Piaaa :P
Men nu ska jag slå in en julklapp (Inga kommentarer) 
Puss&kram Anna <3 

Jesus är tröst

Nej, det handlar inte om religion den här gången men jag och Agnes satt och pratade (jag va lite små sur) och så kom värsta luffaren förbi och han ba; "Jesus är tröst" och så gjorde han typ korstecknet mot oss X) vi började as garva, TIPS: Bästa medicinen mot ledsamhet eller nån annan jobbig känsla är en VÄLDIGT bra (bäst) kompis och en rolig replik hihi :P Då vet ni det ;D! Aja, idag har vi haft skola som vanligt (dhaa..) på idrotten hade vi typ boll sport = jag skulle ta emot en RUGBYBOLL (stavning??) från ena sidan av planen till den andra!! FATTAR NÅN HUR HÅRT KILLARNA I MIN KLASS KASTAR DEN HÄR GALET, HOPPANDE ONDA BOLLEN SOM SKULLE KUNNA MÖRDA EN OM MAN FÅNGADE LYRA??? Och det var precis vad jag skulle göra! Fånga lyra! Jag fick panik!! Men om man tar tag i saker så får man bättre betyg?? Hoppas verkligen att det e så, annars så har jag utsatt mig för livs fara utan anledning, hoppas hoppas hoppas!! Nu är jag ny duschad och har just surplat i mig en liten kopp te, Mumms! Varm o go, finast på jorden :) Puss&kram Anna <3

Typ helg

Okej, jag vet att det inte är helg än men det är första kvällen som jag inte sitter begravd under läxberget. 

Nu är min plan att jag ska duscha och kanske komma i säng vid tio?? (tror inte att det kommer hända men ni fattar;)

Tänkte att jag skulle rapportera lite om saker jag längtar till:

-Julafton -Onsdag nästa vecka :) jag och Miran ska gå och bada tror jag? (?), vår nya tradition ;)

-HÖSTLOVET (men vem gör inte??) -New moon premieren haha (i November, men drömmar e alltid bra om de är bra drömmar hehhe??) 

-humm, det var typ hundra saker till men har man dåligt minne så har man :(:P

Jag e trött nu så sov gott hjärtan 

Puss&kram Anna <3


I'm lovin' it


Har velat ha båda vääääldigt länge..

Det var dom här två jag såg igår, jättefina vill ha båda!



Tycker alla är jättefina men är ganska säker på att det blir den svarta OM det blir nåt hehe. Vad tycker ni? :D


Puss&Kram Agnes <3


Läx- och Provfri! :D

Hej! sitter här och kollar på the Hills och njuter av att alla veckans läxor och prov e avklarade! Lättnad! Hemkunskaps provet idag va jättelätt eftersom ja kunde allt utom degspad lr nåt :D idag va så himla enkelt t.o.m franskan behövde vi inte lyfta ett finger! Behöver verkligen fler dagar som denna.. :)
Efter skolan drog ja o Anna Panna till åhléns city o kollade väskor och skor, superkul!

Igår bloggade jag inte p.g.a av alla läxor tills idag, efter skolan va jag, Melinda och Miranda en snabbis i skrapan och ja hann hitta 2 saker jag vill ha på typ 5 minuter på Monki.. Efter det mötte jag upp Anna i gamla stan och vi pratade lite och så :)

Hittar inte min USB-sladd så de blir inga bilder tyvärr men ni får vänta lite, kommer säkert imorn!

Puss&Kram Agnes <3


Mår dåligt

Hej bloggen, elr god morgon bloggen :) jag mår inte så bra idag. Känner mig trött och hängig :( tror att jag går hem efter franskan och So:n, asså efter lunch typ :) hehe bra förklarat. 
Vi ses inte kväll för jag sover inte hemma där vi har dator idag haha :D
Puss&kram Anna <3  

Snabb sammanfattning av dagen

Hej alla! desperate housewives om typ 0 minuter! :D Har massa läxor som jag får ta hand om senare engelska t.ex o e inte klar med SO läxan, jag får va uppe hela natten om det e så de ska va.

Idag gick jag första gången på sån här konfirmations-grej, de va jättekul och flera bekanta ansikten dök upp hehe en tjej som gick på min gitarr förut haha trevligt trevligt. Och massa nya också såklart, verkar skitkul vi ska på läger oxå typ näst-nästa helg, lookin' forward to iit!

Ja de e typ allt som har hänt idag förutom att ja va hemma en snabbis hos Ylva innan konfan, vi kollade bilderna från igår hihi finfina :D! Bästa fotografen hon e asså!

Oj nu måste jag verkligen dunsta vill ju inte missa DH! 
Puss&Kram så länge!! Agnes <3 

Come to mammi ;)

Hihi bara för att:
Hihi! En Canon Eos 1000D :D! villl ha dig nu :P
Puss&kram Anna <3

Come to momma :D

 

Bild av Sony DSC-W230 RED
Är den inte fin, skulle va perfekt julklapp! och hallonrosa är en av mina favoritfärger!


Say cheese!

Hej bloggen!
egentligen leta reda på en användbar nyhet som ska redovisas på onsdag men jag antar att jag hinner med ett kort inlägg about today :)

Efter skolan, som för övrigt va väldigt tråkig precis som vanligt, gick jag, Anna och Ylva hem till Ylva där vi åt, någon som är förvånad -.-? Typ länsar kylskåpet varje gång man e där haha.
Anledningen till att vi va där var iaf den att Ylvis skulle fota oss med hennes brorsas system kamera, så snart blir det ny design gott folk! Kolla in några av bilderna fotografen Ylva tog här!
Kom hem sen, åt, badade och såg sista delen av svenska hollywood fruar. Ha-ha-ha.

Måste påminna alla om att det är säsongstart av DESPERATE HOUSEWIVES imorn klockan 21.00, kanal 5.
Får inte missas!!

Och Anna hahah, potatis näsa! :o)
Puss&Kram Agnes <3


Älskade desperata hemmafruar.


Pannkakor del 1

Heej, jag har precis kommit hem och ska snart få pannkakor av världens bästa mamma!! <3<3<3
Jag e så hungrig, trots att jag åt två ost makor och drack ett glas o´boj hemma hos Ylva :D mmm, smarigt värre! 
Idag har jag och Agnes blivit fotade av världens bästa fotograf, Ylvis såklart. Bilderna blev fett fina, iaf de flesta hehe, jag tror hon ska lägga upp några bilder på sin blogg kolla in den så får ni se :), 
jag kommer fortsätta det här inlägget senare men nu är mina pankakes klara att ätas :)!!!!
Puss&kram Anna <3

Stockholms Pitbull

Hej alla underbara läsare, I'm back! =)
Har haft en supernice helg tsm med Nelly och Erika, och när ja tänker tillbaka på innan den här helgen inser jag att jag inte hade någon aning om hur fula vi tillsammans faktiskt kunde vara hahah!

Igår sov ju som sagt jag o Erika hos Nelly, vi gjorde inte så mkt. Vi kollade på en film om Coco Chanel (minns inte va den hette), den var väl sådär, lite väl lång så ingen orkade typ se hela. Efter det tog vi bland dom fulaste bilderna på jorden som finns på deras blogg haha kmr aldrig säga vad den heter!

Vi gick upp runt 1 idag o efter frukost gick Erika, vi hade tänkt gå till götgatan men alla va så trötta.
Jag o Nelly bestämde oss för att plugga NO, men det blev väldigt lite plugga och väldigt mkt Sex and the City...

Puss&Kram Agnes <3

Låt kakorna tala för sig själva för jag vägrar att lägga upp cp bilderna här :)!


The rain keeps falling on my window




Just nu...

... sitter jag här framför datorn igen hahah, och gissa........ ÄTER kakor såklart, fick värsta host attacken när jag pratade med Agnes i telefonen XD hon trodde typ att jag skulle dö hahahaa
Idag åkte man över till söder och träffade Miran och Ylvis, vi tog lite bilder på gården, (Y du borde bli fotograf och M du borde bli modell!!=) iaf, imorgon så ska världens bästa Agnes och jag ta lite bilder innan Ylvas kör, till bloggen asså, kommer bli så fint =D!!
Men nu måååste jag äta något, har inte ätit lunch än, hahaa det blev andra BULLAR istället, (Hihi fattar ni??)
Puss&kram Anna <3

Kanelbullens dag <3

Idag e det som ni säkert förstått kanelbullens dag :), och istället för att sitta och grubbla över läxorna hemma så tänkte jag Ylva och Miranda hitta på nåt kul, så halv 3 ses vi hos Ylvis :) 
Agnes hade all rätt att vara orolig för e fina bilderna vi tog fredags och jag tror jag ska lägga upp några ikväll, mohahaha ;P
Men nu måste jag fixa mig i ordning (lät konstigt haha) och sen ska jag väl gå hihi!
Puss&kram Anna <3

Tonight's gonna be a good night

Jag har verkligen börjat blogga hela tiden typ, bloggnörd? hehe känns verkligen så..
Läsarna verkar iaf ha hittat tillbaka hit och de e ju väldigt positivt!
Idag har jag inte gjort nånting alls, vilket har varit väldigt skönt, hade tänkt plugga men jag gör det ja e bäst på istället, jag skjuter upp det.. -.-
Ikväll ska jag, Erika o Nelly ha sleep-over hos Nelly haha, så jag kmr antagligen inte ha tid att blogga då.
Därför bloggar jag nu hihi =)
Skulle egentligen åkt till IKEA med dom klockan 2, men bästämde mej för att möta upp dom efteråt istället jag har ändå inga pengar.. :(
Är lite orolig inför Annas nästa inlägg, vi tog väldigt fina bilder igår..
De va allt från moi, Puss&Kram Agnes <3


Erika o Nelly förra vintern <3<3


Weekend here i come!

Hej igen! Nu e man hemma och har precis snackat med Anna, blev ganska kortvarigt dock pga av hennes huvudvärk, men så blir det efter hel-dag med Agnes! hehe
Är inne på msn är typ aldrig inne där längre.. har tröttnat på både de och facebook e typ utestängd från omvärlden..
Är nöjd med mej själv har planer för både lördag och söndag, Nelly på lördag o Erika på söndag :)
Va jättelänge sen ja träffa Erika men hon har flyttat o bor "jättelångt" bort :'( Men nu äntligen ska vi träffas!
Hoppas jag har tid att plugga till NO-provet oxå för de e jätteviktigt o vi får betyg på det :/ måste plugga franska oxå jag e verkligen sämst på det!
Det märks verkligen att antalet besökare ökar när man bloggar oftare Agnes goes happy!
Puss&Kram Agnes<3

Ett inlägg till:)

Hej, nu kommer ett inlägg till, just nu sitter jag och kollar på "Romeo och Julia" haha det är så nice :P! 
Fast jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om. Kanske om vad som händer i helgen??
I helgen ska stackars Anna inte göra mkt, det var tänkt att det skulle bli landet men jag bestämde mig för att göra läxor, no. Vet att det låter helt galet och det är det verkligen men jag kan inte ligga efter i no:n det är för mkt vener och artärer om vart annat+matspjältningen elr nåt sånt hihi ;)
Hoppas verkligen att ni får en bättre helg än mig mina älsklingar 
Puss&kram Anna <3

Anna and Agnes is in the house!!

"We are together a shobidodidobibomshibamshibom, We are friends for ever, a shobidobidobibamsibamshibom!"
Hej! Agnes och Anna här :p vi är proppfulla med smaskens smaskens och redo att blogga haha :D Vet inte riktigt vad jag ska skriva men vi har iaf varit i skolan idag, slutade klockan 1 yeey! :D 
Efter skolan drog vi hem till Annisen, vi skulle egentligen ut på stan men fastnade där hehe, vi e båda människor som gillar att ha de bekvämt haha. 
Som alla vet är det typ år o dar tills julafton men min lilla tomtenisse Anna är typ redan klar med alla sina paket! blir verkligen stressad eftersom ja inte ens vet vad jag ska köpa. Men ja e så smart så det löser sej nog :I
Ja, som Agnes sa så e jag typ klar med klasskompisarnas julklappar, haha hope u like them ;D! 
Alla tycker säkert jag är helt cp för att jag gjort mina julklappar, och det kanske jag e men jag ÄLSKAR julen, verkligen ÄLSKAR den!! 
Nu ska vi ha roooligt och riiita, massa kärlek, 
Puss&kram Anna&Agnes <3<3

Världshistoriens längsta inlägg, orkar ni läsa?

Haha jävlar vilken blogg-kick man fick helt plötsligt, mitt sätt att ta igen alla dagar ja inte bloggat haha? Mabey baby.
Vad ska ja blogga om nurå? Jo ja fick bara lust att skriva lite här o det är väl det bloggandet egentligen handlar om, att kunna uttrycka sig och bara skriva de man känner för.
Jag har typ alltid känt att jag måste blogga och då blir de ju inte så kul :S.
Men idag e jag på blogg-humör helt enkelt, njut så länge de varar!

Längtar tills ja, Anna och Ylva ska ut o ta höstbilder till bloggen, älskar att ändra designen och spyr typ av den där rosen nu :/ okej så illa är det verkligen inte men ändå -.- ...booring!
Men tyvärr har fotograf-Ylva gått och blivit sjuk, krya på dej! Det kmr iaf bli superfint (hoppas jag)! :p
Förut när man bloggade själv kunde man ju bara ändra lite hur som helst men nu e de inte riktigt så haha, tycker ändå att de är 1000 gånger roligare att blogga tillsammns hihi :)

Ojdå jag glömde helt bort att berätta om att ja va hos tandläkaren igår (intresseklubben antecknar hehe) kom nästan försent så mamma va jätte arg -.- förutom de gick det väl bra inga hål iaf!
Juste har bokat klippnign hos frisören den 13:e, jag tror jag ska klippa lugg =) vad tkr ni, har aldrig haft det förut :O Alla bah men du hade väl de när du va liten men ja har ju jätte lockit hår naturligt så den skulle typ ha stått rakt upp haha inte så hett enligt mej...

Oj! det här blev typ världshistoriens längsta inlägg från moi! Ska inte skriva mer nu eftersom ändå ingen kmr orka läsa allt haha! Skulle precis skriva att ja skulle kolla på svenska hollywood fruar men kom på att de inte va måndag idag utan torsdag, nästan helg yaay!

Puss&Kram Agnes <3

All I'm saying is...

...MOHAHAHA! konstaderade just att jag har skrivit fler inlägg än Annisen (trodde jag inte), arkivet says it all ;)

Puss&Kram Agnes <3

Hon är bortom klantig!!

Hej alla :) Idag e de ny månad så vi tar nya tag hehe (alltså med bloggandet)
Borde verkligen ta och lägga upp mer bilder, själv brukar ja ofta inte orka läsa bildtomma inlägg på andras bloggar :/
Idag fick man tillbaka matteprovet vi gjorde för ett par veckor sen, jag e bara så bäst!! 25/29 I'm veeery proud ;)
Vi har så himla mkt läxor nu för tiden e tyo bombarderad bokstavligt talat...
Vad ska jag mer säga, JO! jag har gästbloggat på Mirandas blogg idag! check it out here bitches ;)
Rubriken e va ja skulle beskriva som Annas "psykopatism" dagen till ära (1 oktober) love ya honey! :)

Puss&Kram Agnes <3


Första oktober!

Hej bloggen, idag är det den första oktober som typ alla vet haha, inte ja och Agnes, men resten av er normala, friska människor XD!
Ylva var sjuk idag men annars var allt som vanligt, (Vi saknar dig ylvis <3:))
 Vad gillar vi inte?? Joo: 
1. LÄXOR- irriterande små saker som fyller oss av panikångest och stress.
2. Personer som inte svarar i telefonen- jag medger dock att jag ibland tillhör dessa personer hihi:P
3. Att Lynett i DH ska få barn igen... TVILLINGAR!- Orkar verkligen inte det, så happy ending lxm!
4. Att Ylvis är sjuk såklart :):( <3<3
5. Att jag ibland gör personer ledsna och får leva med det tills jag lyckats rätta till det...
Idag ska jag:
1. Träffa syster :D!!
2. Få kläder av syster :D!!
3. Slänga saker i grovsoporna :( Bläää...
4. Äta middag i gamla stan, YEEJ!:)
5. Dö begravd i no och idrotts läxor!!!!
Låter toppen va??
Det var väl allt jag har att skriva just nu hehe, vi hörs imorgon alla söta och fina!
Puss&kram Anna <3

RSS 2.0