Ooonsdag idag

Hej, idag är det oonsadag och den här ooonsdagen var som vilken annan ooonsdag som hellst XD
Jag vill bara säga ett par saker:
•Jag ääälskar min mamma!
•Jag saknar mina bebisar!!!!!!!!!!!!
•Jag vill att det ska bli JUL!!!!
•Jag ska gå och slå in Agnes julklapp, (som för övrigt äger allt och alla ;D)!
•Hatar den som förstörde Agnes mapp!!!!
•Desperate housewives & Ugly Betty börjar snart=tisdagen den 6 oktober :):)<3
Det var typ det :) vi hörs ikväll, 
Puss&kram Anna <3 

Natti Natti

Hej, det här blir ett ganska kort inlägg ja skulle bara säga go natt :)
Har inte bloggat på hela helgen och igår, anledingen är delvis att jag helt enkelt inte haft nåt speciellt att skriva om. Skulle egentligen gästbloggat på mirandas blogg idag men de får bli imorn eftersom jag knappt skrivit här :O! God natt!

Puss&Kram Agnes <3


Dagens outfit och ett GRATTIS!

Jag vill börja med att säga GRATTIS till min fiina Ida, som fyller år i dag, så Grattis hihi XD!
Idag ska jag åka till henne och fira såklart, trevligt, vi ska vara där 3 meen det ligger ute i Jakobsberg så vi åker lite tidigare man måste typ ta pendeltåget å så..
Och här kommer en snabb dagens outfit, 

Linne-H&M
Jeans-Ingen aning hihi, Åhléns nånting :p
Puss&kram Anna <3

Inlägg 60!

  
 
Hej, vi har kommit till inlägg 60, tjoohoo?hihi
Idag har inte mkt hänt och jag tror inte mkt kommer hända heller haha, jag håller på med ett armband och ska snart dra ut och jogga, om jag inte får ont i hjärtat :S! 
Inlägget jag skrev förut, "inget val kvar" handlade om att jag måste ge bort mina 2 marsvin pga att min mamma blivit allergisk. Jag kommer sakna dem så sjukt mkt men jag har verkligen inget val kvar 
Puss&kram Anna <3
Ps, gamla mongoo bilder men mina bebisar ser ju bra ut :P 

Det är någon som har ritat en fet gris på min historia

Sagt av Steffi hört av Anna haha, det stämde inte helt och hållet så klart men det trodde jag haah XD! 
Idag hade vi test i svenska, typ några ord som man skulle beskriva, ganska tråkigt och det gick inte så bra, hahah jag har hört att man borde kolla lite på läxorna man får hihi <3 
Sen hade vi beep-test också, fast jag, steffi och ylvis var inte me, men jag ska vara med nästa gång, om jag inte är hemma och typ har feber elr nått :). Iaf alla fick typ jättebra resultat :D och Agnes med trots att hon säger att hon inte fick det, BRA GJORT hihihih!
Nu ska jag gå och äta, massa pussar
Puss&kram Anna <3
 jag på skolstarten, fem veckor (tror jag) sen nu <3 snart lov igen!!

Hej, jag heter Agnes och suger på att uppdatera...

Hej bloggen och alla läsare, kollade just statistiken och konstaderade att bloggen is back on track :D de e ju positivt!

Idag i skolan hade vi svenska som alla nog vet vid de här laget hehe, vi hade också hemkunskap där vi bakade världens äckligaste bröd haha.. och det höll på att börja brinna! okej det var verkligen inte så illa som det låter O=)
Har inte nämt det förut men vi måste läsa 1 timme varje dag, det tar typ upp all min tid eftersom att jag drar ut på det ochh de går åt ca2 timmar? lite konstigt att jag ändå bara är på sida 30 nånting... men min bok är svårfattad (enligt mig iaf) det vill säga att man måste tänka väldigt mkt när man läser och det är jättemkt text på varje sida, den är typ 600 sidor, kan någon påminna mej om varför jag valde den? Män som hatar kvinnor, nån som läst den? :/
Efter skolan var jag med Anna som redan har dokumenterats här på bloggen hihi :)! Hade tänkt skriva vad vi drack men alla skulle nog skita på sej av skratt haha. tyckte de va jättekonstigt själv.. innan jag smakade ;).

Omg omg hade helt glömt bort att vi har beep-test imorn PANIK! Usch de e så hemskt man blir så stressad, vill iaf va med men om ja har sämre resultat än förra gången dööör jag -.- om ett sämre resultat ens e möjligt...

Jävlar vilket långt inlägg de här blir, men så blir det när man inte skrivit på 2 dagar (tror jag de är). Igår var jag duktig och joggade, innan ja joggade åkte jag o Melinda till fältöversten (inte fältassistenten hahah, jag sa fel hela tiden) :)
sen skulle jag läsa i Män som hatar kvinnor men blev så trött att jag gick o la mej innan 9 haha! De är nåt skumt med den boken, jag har somnar typ varje gång jag börjar läsa :S

Puss&Kram Agnes <3


10 år sen? hehe =)


Agnes är GALEN!!<3<3

Hej Anna här, rubriken är sann!! Agnes är seriöst galen och jäääteroolig hihi XD!
Idag hade vi en vanlig dag, skola med trååkiga lektioner, på lunch rasten var det gratis glass i skrapan så dit gick vi såklart, jag tog saffran/honung och den tycker jag var godast, fast det fanns mango/lime också :D sen åkte jag och Agnes hem till mig och såg på tv, pratade och SKRATTADE hihihii :P och åt!!!!!
Nu ska jag duscha och fixa rummet vi hörs imorgon sötisar 
Puss&kram Anna <3

Som ett foto på posten

Jag fick klassfot idag, så jag tänkte göra det här till fotodagen :D, here we go:
 
     
 
hahaah, den sista bilden är ett foto av mig för ca ett och ett halft år sen, kanske lite mer X) haha... kan inte sluta skratta <3 
Jaja, nu har jag lagt upp lite fina bilder på oss alla så ha det bra everybooody !!
Puss&kram Anna <3

Inget val kvar

Att lämna er är jag säker på kommer vara bland det svåraste jag har gjort och någonsin kommer behöva göra. 
Jag älskar er så mycket och vill se till att ni får det bra.
Det är inte direkt så att jag har ett val.
Ni är mig alltid kära.
...

Liket i biblioteket

Haha llite konstig överskrift men jag läser den boken, det är läxa till imorn, att läsa en deckare. Jag har inte ens börjat än, heheh panik :O! 
Just nu kollar man på vänner och slappar, men det förtjänar jag verkligen jag har typ städat hela eftermiddagen :)
duktiga mej! 
Träffade Olivia en snabbis och vi gick igenom lite grejer som hänt i veckan hahaaaa (!!!!) det e allt jag kan säga X)XD!
Ska prova att läsa lite nu, massor av...
Pussar&kramar Anna <3 

210909

Hej igen har tittat klart på svenska hollywood fruar nu haha.. ett gott skratt förlänger livet.
Jag har ju redan berättat lite om vad jag gjort idag så då kan jag ju berätta om mian planer för imorn istället hehe.

Jo först ska jag gå till skolan, oväntat?
Svenska-vecka som sagt, jag höll seriöst på att dö idag vi hade typ 70 timmar svenska och jag skrev så mkt att det kändes som handen skulle låssna -.-
Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, men någon dag ska jag köpa nya svarta tights vi får se när och jag hoppas på ett par gråa ribbade också, det är så fint på hösten/vintern!

Måste bara tillägga att jag har blivit så otroligt dålig på att komma på rubriker usch alltså..

Puss&Kram Agnes <3


Min kalender från monki som jag fick 100% gratis (: Under ser ni mappen ja köpte idag perfekt för slarviga människor som jag -.-


Snabb updatering!

Hej! tänkte att jag skulle skriva ett snabbt inlägg innan jag ska slå på TVen o kolla på svenska hollywood fruar haha, måste bara se de x)
Idag har jag varit "en duktig flicka" och köpt material till skolan, pluggat och skrivit i kalendern hihi! Bytte oxå tröja med Ylvis idag vet inte om det bara e tillfälligt men ändå :)!
Aja ska ta o kolla på hollywood fruaarna som börjar nu!

Puss&Kram Agnes <3

Systeryster+kaka=<3

Hej bloggen <3 hoppas alla döta mår prima, det gör inte jag men jag kommer till skolan imorn:) nu sitter man och väntar på syster min och vi ska kääka lite mumms! 
Idag har väl inte mycket hänt, vi har ämnesvecka i svenska det betyder att varje lektion vi har är svenska.. tråkigt!!
men det är snart slut ;) hihi fast det e ju måndag ida men ni fattar, okej det här inlägget blir bara flummigare och flummigare så jag tänker sluta skriva........
Puss&ram Anna <3
N........

Hejdå helg

Hej bloggen, dålig uppdatering? Jajamensan. Som alla vet är det söndag idag är verkligen deprimerad, helgen är redan över och jag hann inte med ett skit. Eller jo haha jag har städat hela köket haha oj de va längesen nån gjorde rent inuti ungnen :$

Förut idag träffade jag Nelly, vi gick till Åhléns och det va omöjligt att få Nelly att gå ut från Filippa K -.-?
Jag hittade iaf ett jättefint nattlinne från odd molly =D perfekt julklapp! Lägger upp en ild på den.
Sen kom jag hem och sen dess har jag varit ute och joggat en snabbis, var verkligen svårt att slita sig från TVen men i did it! Alltid när jag inte sprungit på typ en vecka försvinner all motivation och självdisciplin hehe -.-

Usch skola igen imorgon har knappt hämtat mej ifrån alla prov vi hade förra veckan, jag vill verkligen inte :( Vi har ämnesvecka i svenska så det blr bara svenska lektioner, iaf någonting positivt :)! Vi ska skriva deckare haha.

Puss&Kram Agnes <3


Visst e den fin! :D Gimme Gimme!

Jag och den nya halsduken hihi :)


Ny inköpt :D

Hej! det var ett tag sen hihi, har varit så otroligt upptagen me läxor hade både matte och so prov den här veckan - PANIK!
Men nu är det iaf äntligen helg, så jag är extremt lättad hihi =) vet inte riktig vad man ska hitta på, ring mej!
Idag köpte jag äntligen skinnjackan från jofama :D yeey!!! I'm so happy!! jag fick en sjal också =D

Efter jag köpt jackan åkte jag hem igen och sen ut igen för att möta Anna, vi gick in i alla affärer i världen kändes det som, fossingarna värker :s
Anna fick med sig, en jättefin halsduk, ett par jeans och vantar nu är vi båda redo för vintern! (fattas bara skor :p)
Jag hittade som vanligt massa saker, bara 2 idag dock ska önska mej i julklapp :D jättefina mörkgröna örhängen från kookai och ett halsband därifrån, den affären e bara bäst dom har såååå fina saker. 

Puss&Kram Agnes<3
PS. Anna kunde inte ladda upp bilderna för sladden e borta :$

Shopping idag :)

Idag har man köpt en halsduk från Kookai (fin!!), ett par vantar från Indiska :D och ett par jeans!! Så stolt över kapen, tack Agnes ´, jag hade aldrig klarat det utan dig och din shoppingalenhet X)! 
Vi gick från affär till affär utan att behöva bekymra oss över läxor eller tidiga mornar :D!! Helgen är kommen och den är väldigt välkommen!! 
Men nu ska jag brygga lite te för min hals och sen ska läs lite gran och mysa med mina bäbisar, 
Puss&kram Anna <3 

PARAMORE i november!

Japp nu är det bestämt, den 30:e november blir det PARAMORE!! Anna is sooooo HAPPY!! 
Jag orkar inte vänta (!) och som sagt var; den som väntar på något gott väntar alltid för länge, men jag får stå ut :D!
Snart min lilla Nörd står vi och sjunger med i de bästa låtarna ever!! <3<3<3
Puss&kram Anna <3

Samma gamla vanliga

Hej bloggen! En vanlig dag :) med samma gamla trams och flams XD!!
Tänkte faktiskt lägga upp massa bilder på minnen genom 7:an idag men min mobil laggar och jag är för trött för att bråka med elektronik just nu hehe, har typ läst så mycket SO att jag glömt bort det jag läste först, inge bra tecken;)!! 
Iaf, imorgon har vi ju prov men vi har ett is-pass innan så jag kan repiteraa det mesta då, tur de :)
Nu ska jag bara hälsa från Agnes som också sitter hemma och läser om megaforiska.....nåntingnåntig bergarter och sen ska jagstänga boken och datorn och säga god natt. Nu var det gjort så--
--Puss&kram Anna <3

SO, SO och ännu mer SO..

Hej! om ni undrar vrf ja inte bloggat.. är det pga av alla miljoner läor vi får! Jag skojar inte jag blir galen! Vi har SO prov på torsdag och jag fattar nada. Vi fick tillbaka NO läxförhöret idag och jag lider just nu av depression känner mej misslyckad :(!
Men aja vi fick ändå inte betyg på det som tur va hehe :)

Andra gången jag missar teatern pga av läxor skit!
Mamma blir arg också när hon betalar och ja ändå e hemma.. okej nu undrar ni säkert vrf jag bloggar när det är meningen att jag ska göra läxor men jag kunde inte låta bli när jag ändå satt framför datan för att ta reda på vad som menas med "jordens inre krafter" som sagt så fattar jag verkligen ingenting :( Hjälp mej?

Puss&Kram Agnes <3


Liknar berget av läxor jag har framför mej! :'(


Macka.. mmm!

Jag sitter här med väärldens godast macka och gottar mig, hoppas ni har det lika bra!
Idag hade vi en vanlig dag, med bild, NO, IS-pass och svenska. Dagen gick ganska snabbt och tack för det för jag tror jag har feber :(, me ifall jag har det så är den inte så hög :) 
det var tänkt att jag och Agnesen skulle gå i affärer efter skolan men det blev inte av, för mycket läxor och teater kom i vägen, men bestämde att Torsdag blir den lilla shopping dagen istället :D lääängtar!! 
Nu måste jag dra mig iväg för jag ska göra läxor, middag m.m. så ha det super sweetys!
Puss&kram Anna <3

Måndag Idag

Bonjour mes amis! Idag va det skola ingen, jag hatar -.- Men man måste ju vara där och jag vill gå ut me bra betyg så.. de e bara att bita ihop och plugga :)!
Idag hade vi franska och tusen andralektioner hehe, efter skolan gjorde jag och Ylva de vi är bäst på, jo vi åt haha toast och banankaka yummy! :D Sen skulle Ylva till sin kör och jag åkte till Åhléns city haha det var lagom roligt ensam men ja fick värsta impulsen ochåkte dit, när jag va där provade jag jeans och kollade på väskor och skor som vanligt hehe =) That was it.

Puss&Kram Agnes <3



Gillade dom frösta mest eftersom mina ben såg jättetjocka ut med dom andra :/:)


Sjuk :(

Hej blöggen, jag mår inge bra :( stackars mig! Sitter och kollar på tv (scrubs) och ska snart käka, sen ska jag ut på en lite jogging tur tror jag men min hals gör ont och jag vill inte att det blir värre :S vi får väl se :)
Ska nog kolla lite på matten och SO:n åsså, vi har ju prov i både SO (torsdag) och matte (fredag) D: Jobbiiigt!! 
iaf vi kanske hörs sen, nu ska jag laga mig lite pastasallad :D goody!! 
Puss&kram Anna<3

För mkt salt?

Oj va det va dålig uppdatering här då! Bäst att göra nånting åt de ;)
Idag har ja verkligen inte gjort nåt annat än pluggat ? gick inte så bra men ja hann klart med all matte iaf.
Skulle egentligen träffat Anna o Ylva för att fika o plugga men de blev inte så eftersom jag lär mej mkt bättre ensam oftast och jag hade mkt mer läxor än dom eftersom ja va borta i torsdags :/ 
Pratade med Anna för nån timme sen och hon va jättesjuk därför blev det ingenting alls, ska kolla Ylvis blogg o se va hon hittade på haha <3
Aja, Frida ringde mej, de va jättelänge sen ja prata me min favorit-kusin hihi =) de va oxå väldigt bra eftersom ja fick en ursäkt att ta ett läxbreak hehe.

Hahah gissa vem som har lagat middag idag? Jo jag haha smakade riktigt äckligt på grund av allt salt :s först kom de inget o sen massa... hehe.

Puss&Kram Agnes <3

Tränar Vi Karate?

Hello my darlings :D Jag e på superbra humör hehe kom hem för ett tag sen efter att ha varit hos Anna, vi "kollade" på grease, blev inte så mkt kollande men ändå!

Eftersom ja inte hann blogga förut har Anna redan berättat allt haha :)
Som sagt.. så kollade vi på jeans o lite så, hahah... och skor också hittade några men jag vet inte riktigt.
På vägen hem fick ja typ damp för de va folk som sprang så det va avspärrat överallt och ja va tvungen att ta massa omvägar hem. Jag kom gående på drottninggatan o skulle till gamla stan o de va avspärrat vid rikstan och typ överallt! :(

Jag är verkligen jättetrött så de e jättesvårt att veta vad jag ska skriva så jagsäger god natt nu haha :)

Bläckfiskpuss&Kram Agnes<3 höhö vilken humår man har..


Tröjan från bondelid, ( hett med mjukisar till :s ) 500, dyrt för en vanlig tröja

och halsduken hade redan provat den flera gånger o va för lat för att sätta på igen för att ta bild -.- haha o som grädde på moset kom skorna Anna tänkt köpa med på ett hörn, bokstavligt talat haha


Hahahahaaa

Agnes, du är hopplös! Jag fattar inte att vi satt och körde bläckfisk puss i gallerian!! Kan det bli pinsammare?? Neaj, tror inte riktigt det!!!XD!
Iaf, nu är jag väääldigt sen för jag ska ha mat bjudning med mamma och pappas vänner :S tråkigt men jag tror Agnes och jag ska ses senare ikväll åsså :)! 
Vi gick mest i affärer och kollade runt, men det blev inte så mycket jeans som vi hoppats på, får kolla efter skolan nån gång snart :P!! 
Nu ska jag väl draa, fast jag vill inte :( jaja det är smällar man får ta ;) 
Puss&kram Anna <3

Lördag

Nu ska jag springa och träffa Agnes vi ska kolla i lite affärer men jag bloggar nog när jag kommer hem igen, ska kolla på ett par "puss&kram" jeans :) men ska bara kolla idag... vi får väl se 
Puss&kram Anna <3

Uppdatering som fan X)

Lite kul att jag först aldrig uppdaterar men nu gör det hela tiden :P iaf ville bara lägga in en sista liiiten nyhet.....
.... imorgon kommer jag få beskedet om jag får mina efterlängtade biljetter till PARAMORES KONSERT!! Fatta va nice, ska gå med min lilla favorit nörd och Johanna :D:D:D!!! Så lycklig om det blir så, har väntat i mer än 2 VECKOR på svar, typ döden :P så håll tummarna för mig e ni snälla, för jag villll :P så gärna gå, tog ett par försök innan mamma var helt med på mina planer hihi men nu är det bara ett sms ifrån :D Lycklig!!
Nu ska jag ringa min Agnes så ha det bra så länge :) sov gott
Puss&kram Anna <3 
 jag drömmer fortfarande :P

14 99 Vera ;)

Bara så alla vet va jag faktist jätteduktig förut! Asså ja hade skrivit ett helt inlägg o skulle publicera men mitt internet stängdes, behöver jag ens säga nåt mer? och ja hade superbråttom, så jävla typiskt -.-!
Så de här e egentligen mitt andra inlägg hoho :D

Ja iaf som Anna sa tidigare hade vi konditions test hehe gick inte så bra tror jag :S? Vi skulle springa till typ Tanto och ja visste inte vägen dit hehe :) Hehe jag o Steffi sprang hela vägen *host*

Efter skolan träffa jag världens bästa Vera, vi åkte till T-centralen o ja hitta en jättefin tröja från bondelid som ja lägger upp nån gåång :D
sen gick vi in på Mathilde (uggs affären hehe) o kolla lite där ja tkr dom där kort-kort-korta e supergulliga men ja ska absolut inte köpa.
Fast alla tkr tydligen dom e fula eftersom ja inte sett en ända människa med dom, vad tycker ni =)?

Om en vecka köper jag skinnjackan från jofama (äntagligen) :DDD!!<333


Ser dom inte ut som små ugg-bäbisar :)?


Hemma? Ja!

Hej gissa vem som fortfarande är kvar i stan och häckar? jag, inte såå bra :( men jag har ont  halsen och imorgon så får vi roooliga gäster :P! hahah :) nu ska jag städa mitt rum (känns som att det e typ det ända jag gör) och repitera lite i matten, BORING! 
Här e lite av vad som hände igår: Miranda och jag gick till erikstalsbadet och aa ni vet.. badade :P haha sen efteråt fick jag lite problemas med min amigo och vi sa typ hej då, det va super kul. Men kolla in på hennes blogg istället, miranda.blogg.se, (min dator har typ damp så jag kan inte länka :S) 
Nu ska jag dra mig till mina rooliga läxor 
Puss&kram Anna <3

Fredag :)

Hej, Anna som bloggar :P idag hade vi HDL (hela skolan läser), NO, matte och sen efter lunch så hade vi idrott, där vi fick springa typ 1000.000.000.000... miljoner km hahaah, jag blev tröött, (förlåt om jag var jobbig Ylva ;D!) men det kändes bra efteråt, om man inte räknar med att jag var dränkt i svett ;S 
Sen kom man ju hem och nu måste jag draa för jag ska packa ihop till landet <3 kärlek ill er alla från oss (MIG) alla, en riktigt bra helg! (haha fattar ni?? JUUUUUUL NUUUUUU!!! Älskar julen kom nu nu nu ;)!) 
ps, har ni sett "Wipeout  Amerika" reklamen, dom e så feeeettta, hihi 
Puss&kram Anna <3 

Begravd i läxor :(, hjälp?

Jag känner nig lycklig och lättad!! Älllskar sen känslan <3 även om mitt undermedvetna vet att det här inte är slutet på jobbiga känslor! 

Men tyvärr kan jag inte slappna av för att jag är begraven i läxor, och jag menar det:S! 

No och Matten e det värsta. Nästa vecka (38) har vi PROV i SO och matte!! jag kommer seriöst få IG, är så förvirrad och lite avvensjuk på alla som e så smarta ;) men jag får väl göra mitt bästa antar jag. Ska fortsätta med läxan nu men runt inatt (!) kanske jag hinner lägga in ett inlägg (om jag hinner bli klar med läxorna tills dess, bläää....) om min dag, för det har varit feeetttt kuuul!! 

Puss&kram Anna <3


Utanför Slottet


Hahah

Haha jag måste bara skriva ett inlägg om det här haha! Jag googlade uggs och fick se dom här som är bland det fulaste jag nånsin sätt: leopard uggs?! Ett gott skratt förlänger livet ;)

Puss&Kram Agnes <3


Sparrow Jack Midnight Madden

Haha gissa vad jag just läste? :D joo i natt fick Nicole Richie och Joel madden en liten pojke, grattis till dom!
Han ska tydligen heta Sparrow Jack Midnight Madden, lite udda kanske hehe? 
Men de har ju varit en trend länge nu bland kändisar att ge sina barn hur konstiga namn som helst :) 

Puss&Kram Agnes <3

 Nicole och Harlow


Svininfluensan?

Hello darlings! :) Idag kände jag mig sjuk så jag stannade hemma från skolan, behövde en dag att vila upp mej kände jag.
Har sovit och kollat på top model 4 hehe vilket liv.. om jag mår bättre senare kanske jag går ut.

Puss&Kram Agnes<3

SO :(

Hej! Som ni märker har jag varit sjukt upptagen och inte haft nån tid över att blogga pga av alla läxor lärarna prackar på oss, det e helt galet. Jag va så van med att skolan va enkel att ja har fått värsta chocken nu skit asså :/ Har iaf tagit ett break från SO:n nu så jag hinner med ett inlägg =) .. vi har typ tusen prov nästa vecka -.-

Någon annan än jag som börjat tänka på vinterskor, jag har ingen aning om vad jag ska köpa? Om nån har några förslag e de bara att kommentera :D
På tal om skor kolla jag just in på Stina Lee's blogg och hon hade köpt så otroligt fina converse light skor i brunt läder, jag fick värsta uppenbarelsen hahah ni måste bara kolla! Skulle verkligen va fult på mej men hon va verkligen jättefin i dom :).
http://stinalee.se/2009/september/dagens-outfit-1.html#comment

Ja.. vad ska jag mer berätta? Jag har tänkt köpa den efterlängtade skinnjackan från jofama om 9 dagar(!) när jag får pengar, kommer va skyldig mamma flera månader efter men aja it's worth it, hoppas hon kan betala lite iaf.

Imorn är det komp.em i skolan så vi slutar efter lunch,vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. kolla skor? Jag, Anna o Ylva hade tänkt fota till bloggen men de blir inte av riktigt än hehe så ni får nöja er med den nuvarande headern, hope you don't mind =)
Och Nelly haha rumpa mot näsa, säger det dej nåt x)?

Puss&Kram Agnes


Bild på my babies, tagen av moi! ett år sen nu!<3333


Du skrämmer mig älsk

Bry er inte om överskriften hehee ;) Ää... föresten "HEJ BLOGGEN" haha, jag känner mig duktig som bloggar :P mår bättre (inte bra) och tror det blir skola imorn:) 
Idag fick man besked från bästa oliven att jag kanske kan få gratis biljetter till en konsert :P:D, så nice, ska gå med henne och Johanna :) träävlit!! Längtar, men jag vet fortfarande inte helt säkert *hoppas, hoppas, hoppas*
Jaja meningslöst inlägg men det e kul de me, hoppas ni mår bra nu ska jag fortsätta messa me Mirandis och sen ringa Aggis!
Puss&kram Anna <3 

090909 idag

Hej bloggen! Ylva och jag satt och pratade på lunchen idag och vi kom på att det idag är den nionde i nionde noll nio hahaha fattar ni, och sen kom vi på att når det blir år 2013 kommer det inte kunna bli så på typ 100 år till !! Ganska ointressant men jag tänkte att jag skulle skriva det iaf:P 
Föresten, jag är sjuk :( gick typ nån timma innan skolan slutade men mitt huvud/kropp typ doog! Nu mår jag bättre men har fortfarande huvudvärk, stakars mig :(
Kommer nog imorn iaf, då har vi komp och jag vill ju simma me Mirandis efter åt:)!!
Kom hem och gick å la mig.. trött, men nu ska jag läsa lite SO, boooring!! Hoppas vi hörs igen <3
HIHI vill så gärna ha just nu.. höhö tjockkis :P
Puss&kram Anna <3 
ps. krya på dig bästa syster min!!!!

Hej, Anna is in the house

Hej bloggen! Jag känner mig som typ den ända som bloggar på jorden... lite ensamt ;)
Idag har jag iaf gått i skolan, såklart men efteråt skulle ja och Mirranddaa simma :P det blev inte av haha hon hade inga pengar och jag orkade inte mm så ja det blev inställt. Sen kom jag hem och började på franska läxan men kom typ ingen vart :( men jag får väl göra den på vårt IS-pass imorn blää.... 
Jaja, sen gav jag mej ut och joggade :P så duktig e a hahah, kommer ha träningsvärk imorn :S menmen. 
Hihi ska bara ladda upp en bild först XDXD me lovve it <3 "Anna nu har vi hittat en affär som har din storlek i kläder!!" by Stephanie GB ;D 
 (Vi har storlekar upp till XXXXXXXL :P Byxstorlekarna 46-56 XP)
Puss&kram Anna<3

I HELGEN HAR JAG:

*Varit på landet :)
*Träffat Oliven!!! 
*Tagit hand om 10 spädbarn mellan kl 21.00-01.00 XD!!!!!
*Tjänat 450:- på att ta hand om bebisarna :P
*Lyssnat på gryym musik! 
*Träffat Bebben <3
*Käkat KAKOR!! 
*Sovit läänge :D
... orkar inte fortsätta, 
Idag har jag iaf kommit hem från landet :) och när jag kom hem så träffade jag Agnesen <3 vi gick bara runt och pratade :P men vid 8 så var jag tvungen att dra för jag skulle jogga (trots min fruktansvärda träningsvärk!!) haha det gick faktiskt bra :) och sen kom jag hem, duschade, käkade, städade mitt rum och mina marsvins bur så nu är jag feett trött!! 
Så sov så gott lovelys!! 
Puss&kram Anna <3

Sunday

Hej bloggen! Idag träffa jag Nelly vi drog runt på stan och jag fick en försenad födelsedags present:vantarna från monki yeey =D o så köpte ja en bh, tänkte köpa en ny mascara eftersom min e slut men de blev ju inte riktigt så hehe.
Såg oxå en jättesöt kofta på en affär (säger inte vilken) mohah, lägger upp en bild iaf.
Strax ska jag nog gå o träffa Anna, som kommer hem från sitt landställe typ nu :D fast hon va sen lr nåt så vi får se.

Puss&Kram Agnes <3


Vantarna från monki och sjalen ja fick igår av mamsen =)

Koftan! är den inte hur söt som helst :)


Höst!

Är det bara jag som längtar tills de blir höst på riktigt? =)
Jag bara älskar varma halsdukar, vantar, stickade tröjor osv! De jag inte gillar är att höst- och vinterkläder är så mkt dyrare haha.. men men :)
Har spanat in ett par supersnygga vantar från monki som är typ honungsgula men hade inte tänkt på att de inte passar till min jacka :( Hade tänkt ladda upp dom men dom fanns inte på hemsidan...
Vill oxå ha jättefin stickad svart sjal från Indiska.

Skolfoto & Skrapan

Herre jävlar säger jag bara gissa vem som verkligen kommiit igång med bloggandet? Jo Anna, you go girl! =D<3
Märkte att de va 2 inlägg sen jag bloggade och så hehe de e fett skönt att nån annan hjälper till man måste ju inte skriva lika ofta då, den taktiken funkar dock inte om båda tänker så höhö. 

Idag tog vi iaf skolfotona, jag får verkligen ångest om de är nåt jag hatar så är det de :( ser alltid hemsk ut. Så otroligt ful.. alltid!? vad är det för fel? 
Senast jag såg bra ut på skolkort va i 1:an tror jag då va ja skitsöt but not anymore... haha.

Efter skolan va jag me Ylva hemma hos henne, haha ja får damp! hon har hur mkt fina kläder som helst som hon har "tröttnat på"! Haha shopaholic är bara hennes förnamn ;)<3
Sen gick vi till skrapan och kolla runt lite där.

Sen kom jag hem och så de va allt från idag :)
Puss&Kram Agnes <3


Landet

Hej kom just hem från en dag fylld men skolfotografering och träning! 
Men vi börjar med skolfotot. vad alla en säger så vet jag att jag kommer se hemsk ut :S! Ojojoj, men vad ska jag göra? ja menar finns det nåt jag kan göra?? Det ska iaf bli kul att se fotona sen :P haha"
Sen hade vi idrott och gjorde sammarbetsövninggar hahah jag och Agnes i samma lag, såå braa vii vaa!! 
Men nu måste jag dra igen för jag ska ut och springa, sen duscha, käka och sen åka ut till landet där jag ska träffa världens bästa Oliv!!!
 
Puss&kram Anna <3 

Biologi...

... är fett krångligt! Haha jag fattar typ ingenting, hjälp? Någon? 
Hihi, :p ne men nu ska jag prata lite om idag:)
Efter skolan som slutade kl 14.30, Jippi, så drog sig jag och Agnes till Monki haha och jag köpte en kjol, men inte den jag la upp igår utan en annan. Den var på rea, och såg ganska konstig ut om man inte hade den på sig, men med ett vitt linne blev den suuper :D! bild kommer här nere:
 hihi dålig bild men den e sööt :)
och här kommer några bilder på mig just nu, (ingen direkt seriös men men :)
Hahaha, inte så seriöst som sagt va :P! 
Puss&kram Anna <3

Onsdag 2a September

Hej bloggisar =) Idag har jag verkligen inte gjort ett skit -.- Varit i skolan, juste ska ha godisförbud perfekt sätt att tjäna pengar på yeey!
Skulle följt med till Nellys basket men jag börja bråka me mamma och hade omöjligt kommit i tid :/ Men nästa vecka då jävlar :)
Jaa.. vet inte riktigt vad jag ska skriva mer hmmm.. Jo jag funderar på att klippa raklugg hiss lr diss? :s Har aldrig haft de förut, men även om de blir skitfult kan man ju sätta upp den o som alla vet så växer håret ut igen :)
That was it :)

Puss&Kram Agnes<3


Monki med Emma

Japp jag bloggar :P! Idag har ja varit på stan med Emmis X) (gillade verkligen skin kjolen;) och jag hade vääldigt kul :) Vi såg halv 4 då jag slutade medans sötis Emma slutade 2 (!!) Men i alla fall blev det Monki, Monki och lite Monki till (kärlek)! Iaf, jag laddar upp en bild på tjolen jag tänker köpa :) (se nedan) men koftan får vänta för jag orkar inte hålla på och hämta bilder nu, så slöö e ja ;) Så vi ses imorgon flickar å pojkar! Puss&kram Anna <3

Så sööt tycker ja :P! Köps imorn, då slutar vi HALV TRE! Yeej! <3

Hello

Heeeeej!
Förlåt uppdateringen har varit sämst! Men jag har varit så upptagen typ. Berättar lite om igår och idag.
Idag var det skola precis som alla andra dagar -.- Haha gissa vad? På NO lektionen fick vi kolla på medan vår lärare skar upp ett grishjärta.. haha nice.
Fy man fick känna på det me plasthandskar oxå, kallt och geleigt mmm yummy.
Efter skolan va jag me Anna, vi gick i affärer , oops man ska inte skjuta upp att göra läxor som jag alltid varit väldigt bra på så jag var tvungen att hoppa teatern och sitta hemma och läsa om jordskorpor och vulkaner -.-

Igår var jag duktig och joggade till skeppsholmen och gick tillbaks haha, bättre än att sitta hemma iaf...
Jag tog lite kort men har inte orkat ladda upp dom så dom kmr nog imorn + en grishjärte bild, den som väntar på nåt gott :p

Puss&Kram Agnes<3




Grönan, lite dysert eller hur?


RSS 2.0