IDAG ANNA KÖPT:

Jeans shorts! HAPPY HAPPY HAPPY, LUCKY LUCKY LUCKY!
Anyway, dagen har varigt lugn och bra so far, snart ut för att kolla på brasa så ta det chill och brin inte upp, okej??
Puss&kram Anna <3
http://orbyhogdalen.abc.villaagarforening.se/upload/images/203/Fester/Brasa12006.JPG
Med...

My: TO BUY LIST!


Allt köps inom kort, kanske en snabbis imorn.. Humm.. ojj hoppsan började räkna pengar i huvudet.. de ser inte så ljust ut för min kassa säger jag bara!
Det finns mer, men för mig finns det för lite tid att leta reda på allt så ni får helt enkelt nöja er!
Puss&kram Anna <3

DH to night and i hate cocacola light!

Hehe, jag är inte riktigt säker på varför jag hade det som överskrift men två sanna faktan- dh ikväll och cocacola light är lika äckligt som.. gurka :D
Dagen började bra men sög vid lunch och jag drog från skolan. Tog den där tiden för mig själv som man alltid borde unna sig men aldrig gör.. synd men sant.
Men mina läppar ler, det var 20 ° på min balkong i solgasset i dag vid 13 00 och sommarlovet närmar sig trots att det kan kännas som en jävla evighet i vissa stunder! Varje dag jag åker tuben och jag åker den korta minuten mellan Gamlastan och Slussen får jag ett lyckorus, jag kan nämerligen inte låta bli att tänka på när jag åker den kl 9 den 9:e juni- skolavslutning. Sista dagen i 8:an. Vad mer finns det att önska sig??
Ha en super kväll och ta det lungt, för mycket stress är en dålig press
Puss&kram Anna <3

STÄDAR som in i helvet*!

Hej, ett tips för att bli av med ilska: städa :) fungerar jättebra!
Idag- söndag, (kan det bli mer deprimerande??) så ska jag göra massor av läxor = en del svenska, läsa ca 30 sidor i "Mina drömmars stad" och göra ca 2 A4 papper om en liknelse mellan min familj och en familj i "MDS" JOBBIGT!, sen måste jag läsa på om "The mayflower" asså båten på typ 1600-talet (elr nått..) www.wikipedia.se nästa!!, sen borde jag redan nu läsa lite om abort som jag ska hålla en muntlig redovisning om i SO. Det här var en del av det jag borde göra typ nu, ist för att blogga hehe...
http://www.stadium.se/is-bin/intershop.static/WFS/Stadium-SwedenB2C-Site/Stadium/sv_SE/Products/Medium/079377_004.jpghttp://www.stadium.se/is-bin/intershop.static/WFS/Stadium-SwedenB2C-Site/Stadium/sv_SE/Products/Medium/079377_004.jpg
Anna ska köpa nya- fast jag tror det blir vita och röda :D
Får bli nån gång i veckan om det finns tid och plats
Det var det för den här gången,
Puss&kram Anna <3

Kaos

Just nu suger verkligen livet! Men det är smällar man får ta. Har ca 5 pers som kommer på middag ikväll, alla för att diskutera det som förstört helgen ocgh dä av sommaren i värsta fall. Det är inget jag kommmer ta upp vidare på bloggen men jag tänkte att ni ändå borde veta lite om vad som händer.
här kommer några upplyftande bilder på mig och Emma- sönder frusna och väldigt trötta




Puss&kram Anna <3

GOD MORGON

Heej, hoppas ni haft en bra morgon, det har inte jag, är fett trött!!
Menmen,
08.30
första lektionen blir slöjd och idrottsplanering sammtidigt,
sen matte,
SO,
LUNCH!
Hemkunskap :( vi arbetar med konsumentkunskap-fett tråkigt!!
B-språk. (dvs Franska)
SLUTAR: 15.30
Kul dag va?? Nää :(
Hoppas er blir bättre
Puss&kram Anna <3

En vanlig fråga får man tåla

Hej igen, nu kände jag för att göra ett riktigt onödigt inlägg, och det här ska handla om djur. Tönt? Ja vet! Haha :P
Om du fick välja vilket av dessa djur att ha som husdjur just nu! Vilket skulle du välja då?
LEMUR, BÄVER ELR TIGER  ?
JJag väljer helt klar TIGER! Har alltid velat ha en!
http://assets.wwf.no/img/original/lemurer2_line_2.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_oixVPm_fxt0/Sg0RRgoHyRI/AAAAAAAAAX0/s2tuYuLqLV0/s400/B%C3%A4ver4.jpghttp://fohn.net/tiger-pictures-facts/tiger-regal.jpg
Puss&kram Anna <3

Komp.

En lugn dag ja, en dag i skolan som faktiskt bara bestod av 2 lektioner :D Det kallas kompeftermiddag på Åsö, väldigt trevligt! Men efter sista lektionen stannade jag, Ylva, Angelina och Alva i gröna skåphallen för att förbereda vår idrotts lektion som vi ska hålla i på fredag. En lektion på 50 minuter som ska inehålla uppvärming (viktig), sen typ lite lekar/övningar, och sen stretch och avslutning (viktigt). Min panik har lugnats lite men jag är fortfarande nervös inför det. Och jaa.. jag vet- jag är en liten mes hehe :)
Men jag tänker klaga på en grej. VÄDRET! Jag fattar inte att det snö/regnade idag! Typiskt april iförsig, längtar till maj!!
Hoppas ni haft en bra dag, förutom piss vädret ♥
Pusss&kram Anna <3
http://trolda.blogg.se/images/2008/100_3921_1204827774_4956031.jpghttp://files.reseguiden.se/files/85/rg_948685_m600.jpg

Kort och gott

Hej, rabblar upp en massa saker som hänt/kommer hända, såå försök att hänga med, okej? :P
-Idrotts teori i origentering idag, antinge är jag dum eller så är jag bara som vanligt, för jag fattade noll! Hehe, men skönt att få närvaro på idrotten men slippa springa runt och skämma ut sig :)
-På tal om idrott, ska hålla i en idrotts lektion på fredag och jag är sååå inte redo för den, blir alldeles nervös att tänka på det haha X) uppvärmningen betygsätts, jobbit!
-Agnes dator=inne på lagning, och dem tror att den ska bli klar nån gång i slutet av veckan :) UPPDATERINGAR!
-Hade super trevligt i helgen med Olivia BD :D film, mys och massa gott, Nästa helg blir det Holmen (landet) med mina tre super tjejer (Oliven/Nörden, Benja och Emmis ♥!)
-...avslutar med att bekräfta att jag verkligen inte borde sitta framför datorn, utan framför boken "Mina drömmars stad." som jag ska läsa 40 sidor i!!
Sååå
Puss&kram Anna <3

Har ni sett! En uppdatering till!

Idag var en lugn dag med sjuk hemkunskaps lärare och ett tidigt slut på dagen :D
Kom hem efter en snabb tur till Ringen med Miranda och Melinda, roligt! Väl hemma i säkehet fixade jag i ordning lite käk och vilade från läxorn som jag för en gångs skull inte behöver en kran för att lyftas ut ifrån.. hehe x)
slänger in fööörfärliga bilder på en slut stressad Anna hehe,
Puss&kram Anna <3
Tills/om vi hörs igen :)

UPPDATERAR

Heej, ni få men trogan som trots brister läser våran blogg fortfarande förtjänar en ärlig ursäkt.. så förlåt.
Men nu ska jag uppdatera, trots att jag bokstavligen är begravd i läxor och trots bristen på blogg lust.
Vi kan väl börja med att berätta om idag. Min klass och jag åkte iväg med vår lärare till.... SKANSEN. http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/88/77/06/45548/027dd5868beb163a
PÅ studiebesök. Tur att det var bra väder iaf. Kan verkligen känna vår/sommaren i luften :D!
Men sorgligt nog åkte vi inte dit för att titta på dem här:http://www.arizonahandbook.com/images/lemurs.jpghttp://sarsvalan.com/wp/wp-content/uploads/2008/12/PA010144.jpg
Utan för att göra redovisningar och studier av det här:Bild: I Statarlängan. Foto: Marie Andersson
Hur tråkig är inte det?? JO VÄÄÄÄLDIGT! Men dagen var mkt bättre än förväntat och jag kändee mig glad när jag kom hem.. innan jag insåg att jag var begravd under läxberget vill säga.
Nu bör jag avsluta och måste säga att vi inte vet hur länge den här bloggen kommer hållas igång, men om vi skulle stänga ner den här kanske vi startar en ny i höst elr nått..
Puss&kram Anna <3

RSS 2.0