Baka, baka liten kaka

Tjena mittbena :P
Emma och jag har bakat muffins hela dagen! JAg överdriver inte! Det blev 3 olika sorter: En kladkakemuffins- suuper kladdig, en citronmuffin-har inte hunigt smak än och BLACK AND WHITE muffins. Det kommer nog smaka smaskens efter maten=kött, pommes och Rydbergs bea allt detta framför melodifestivalen. Vi vill gärna se Pernilla Walgren göra bort sig haah ;) :P
Men nu ska vi dra så ni får klara er ett tag till :P
NI kan läsa mer på : 
http://www.emmarafstedt.blogg.se    
Puss&kram Anna <3 (och Emmis!)

livet går vidare efter PRAO

Hej alla fina bloggläsare, det var ett tag sen hehe..?
Nu ska jag iallafall dra igång bloggandet igen, har varit så mycket med praoen och så. Café kladdkakan gick väl sådär de tvingade mig att lyfta tungt (som är olagligt om man är under typ 16) vilket jag givetvist påpekade, café cronan var mycket bättre, personalen var jättesnälla och roliga. Riktigt kul var det faktiskt, särskilt idag haha. Oj juste en man fick en istapp i huvudet precis utanför fönstret, jeez vågade nästan inte lämna stället sen :S
Vet ni vad det bästa med att sluta före 3 är? Jo man kommer hem precis i tid till två ansnitt av sex and the city! Jag älskar det, hade bara sett några enstaka avsnitt av serien förut, inte svår att komma in i dock då jag har sett filmen 500 gånger. Träffade Anna förut idag, inte sett henne på 2 veckor typ. Vi satt hemma hos henne och tog det lungt vågade oss inte ut efter dagens drama med istappar.


Är inte den här spetsjackan galet söt! Tänk den nu till våren, I'm in love hoppas den är fin på =) Har en annan jacka i ungefär samma modell fast i svart sammet som jag älskar. Jag älskar verkligen jackor, alltid lika nöjd när jag köpt en. Kappan som jag har nämnt förut men som jag inte tyckte var prisvärd nog har jag köpt på rea nu, hur bra som helst, ordinarie priset var 2500 och jag fick den för 750! Ska inviga den imorgon, sushi med mamma, Ulf och Birgitta hoppas jag gillar det den här gången.
Puss&Kram Agnes <3

Sommaren är lååångt borta

Hejsan allesammans, hoppas er dag, (trotts vädret) varigt bra :)
Det har min varigt :P Drog hem till Olivia BD vid 3 typ och vi gick hem till henne och hamnade framför alla tjockisställen. Dvs: först datorn hihi, sen fika med mini semlor, sen lite tv och tillsist en extra stund vid datorn X) Men man kan ju alltid skylla på att man för det första är pank (sparar pengar för tillfället) och såklart vädret som suger!!!!
Men jag känner att jag redan är på väg in i en liten depression pga. vinter mörker, kyla och tanken på att det typ är flera månader till sommar och sol,
Puss&kram Anna <3

Rules by Mary

Har: Lämnat min prao på ICA Bonden söder för att kl 9 idag helt plötsligt följa med syrran till hennes jobb och praoa där istället. (En lite restaurang som även den befinner sig på söder.)Det var såå himmmla skönt. Hackade grönsaker, stekte kött, rörde ihop såser och flamsade fett mkt!
Efter det drog vi och fikade vid 12 då jag slutade för dagen, :D, och sen efter fikan, drog vi oss mot centralbadet för att boka massages! Mys! 
Nästa stopp blev pub, där jag impuls-köpte ett par supersöta och enkla vantar på rean, från "Rules by Mary".
Jag skulle säga att det hittills varigt en mkt lyckad förmiddag :D!
NU lunch och lite finslipning på läxor
Puss&kram Anna <3

Tisadag.. prao :)

Jippi, fick sluta vid halv 2 idag :) så himmla skönt! Men imorgon kommer fett mycket varor och då måste man fronta och packa upp så att ben, armar, fingrar, fötter och tår värker, ;)
okej, jag förvarnar er här kommer en bild på det jag har på mig på min prao plats hihi hoppas ni får ett gott skrratt
Pus&kram Anna <3


Svart och rött, super sött??

Till Agnes... och alla andra


NO MORE SCHOOL FOR THE NEXT 3 WEEKS! PRAO!



Inköp från H&M förra lördagen, jag hade ju presentkort där ifrån :P Visst är dem söta? Den översta är en kofta, Gullig<3!!
Jag ska försöka lägga upp fler bilder än jag gjort tidigare jag lovar :) men nu ska jag laga kycklinggryta och ris
Puss &kram Anna <3

big mommas house

Hej allesammans! Har haft en bra start på helgen, fikade med Erika idag på café cronan (där jag ska praoa hiiih) åt världens största chokladmuffin haha :D Blev inte så mycket mer än så, var väldigt kallt ute! och dumma jag hade glömt min halsduk hemma D:
Sen jag kom hem har jag ätit pannkisar, kollat på big mommas house (HAHA) och melodifestivalen, besvikelse som alltid och jag fick huvudvärk av hey baberiba tjejens röst, vad har hänt med henne egentligen. Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, aja hoppas alla har det bra. Känner mig otroligt sårad eftersom Anna inte har besvarat min äktenskaps-förfrågan på facebook än! :O
Puss&Kram Aggggggggneeeeeeeeessssssss! <3

Daybreakers Del 1

Någon som sett den än? Jag och Olivia S ska iaf gå nån gång ikväll tror ja :D har längtat sen förra fredagen :P!!
Tänkte att ni var intesserade *host*
Här kommer några bild som beskriver filmen bra iaf och sen säger vi hej då för den här gången



Sweet huh?
Puss&kram Anna <3

MLV

Hej, och så var det den dagen i månaden igen! Helvete! 
Jag sitter hemma nu och tänkte värma på en flaska att lägga på magen, det hjälper nog lite men en sak som hjälper ännu mer är en suuperduper söt bild på Emmis- Hon har varigt sjuk o typ en vecka och legat hemma :( så hon la upp en bild där hon är riktigt arrrrrg! 
Hon är bäst!! ohc så får jag JÄTTETREVLIGT lunch besök av Agnes också, hon och jag ska käka nudlar och hon ska ta hand om mig :D!! MYSIGT!
Puss&kram Anna <3

Botta...

(Botta=borta) Ni förstår att mina föräldrar har rest till Italien, så jag får vara ensam hemma hela veckan :D om man inte räknar med min systeryster som kommer och tar hand om mig när jag är sjuk- vilket är alltid hehe...
Men nu ska jag duscha och sen rulla in mig i en stooor filt och kolla på "Shakespeare in Love" jag får så mkt nostalgi känslor så det finns inte!! :P 
Puss&kram Anna <3

Hey Baberiba


Puss&Kram Agnes <3

Fred Flare

Vilket Fred Flare-paraply gillar du bäst?


Hahaha kolla vilka söta, jag vill ha en av dom men vilken är finast =D Jag tror jag gillar det mintgröna eller det röda mest. Fast vid närmre eftertanke och Annas åsikt gillar jag den vita och blå också! Vad tycker ni :DDD?! Puss&Kram Agnes <3


Tack Agnes!

Jag ville bara säga att jag har sett bilden.. super fint, verkligen (hahaha X) 
Idag gick jag till skolan- duktiga jag- men jag tänkte att det vore bra, fast jag mår inte bra alls :( 
Vill bara hälsa att "JAG SAKNAR DIG AGNES!!" 
Här kommer lite bilder, 
1. En bild på världens finaste mobilsmycken som min syrra köpte i Tokyo!!! Hon är BÄST!! 
2. Godis från Tokyo!!! Mums! Tack Elin!
3. Olivis/Nörden ♥♥
4. Miranda när vi var på handboll ♥
5. Handbollen!
6. Agnes & Ylva <3 haha XD
Puss&kram Anna <3

Puss


Vart är Bella mon tro? Bilden är tillängnad dig Anna. Hiihi love ya :D
Puss&Kram Agnes <3

Fetmabarn

JAG ÄR FET! :( varför måste man göra hälso-kollen i skolan, jag vill inte veta att jag väger ett ton! damn. Snacka om dåligt självförtroende jag får nu... =(=(! Längtar till sommaren, då kan jag börja jogga eller nåt. Jag lovar och svär :D Jag var dessutom kortare än jag trodde D; 167. hej bmi 500
Idag var jag i skolan (eftersom jag gjorde kollen), varför blir jag frisk idag! Har legat hemma hela helgen och varit typ halvdöd, hjärntvättad är jag också. Med gossip girl har kollat på typ 15 avsnitt haha jag har inget liv.Vad tragiskt. Nu är jag iaf på språng igen, i skolan. kul.
Efter skolan köpte jag och Erika hårfärg till henne och sen åt vi ju verkligen inte pizza. Jag är ju på strägn diet från och med skolsyster haha önskar det var sant -.- Vilket seriöst inlägg det är blev men jag har varit konstig hela dagen är ju inte van att va ute bland folk hahahhhhhhhhhhh.
PUSS&KRAM AGNES! <3

RSS 2.0