Det bjuder jag på!

Haha, alltid gör det nån glad, 
Puss & Kram & God Natt Anna <3
Glasögonen kommer från 3d filmen igår hihi!

Inlägg 200!

(Tack vare Agnes haha :P) Hej, jag hoppas allas helger varigt superduper osv.. det har min varigt än så länge, om man inte räknar med att jag bättrat på min förkylning heh, men så blir det ju lätt om man vandrar över isen i snöstorm utan mössa, "som man bäddar får man ligga"? 
Jo, så här har min helg, varit närmare bestämt:
Igår, fredag, så gick jag till skolan trots att jag inte mådde någo bra men vi hade kompeftermiddag och slutade vi 11 :D väldigt trevligt! Sen han jag in på Monki och köpte en tröja på rean med Melinda och Miranda. Sen skyndade jag hem för att äta och ta huvudvärkstablett. Efter det satte jag mig på tuben mot Mörby Centrum för att kliva av och träffa Olivia och Tim, väldans trevligt måste jag säga! Vi åkte alla till Ropsten och där åkte Tim hem till Lidingö där han bor medan Olivia och jag åkte med bil till isen och gick över i snöstormen! Men väl framme blev det pizza, film, skratt, kattkelande, film och ännu mer film :) 
Sen idag dåra så vaknade jag och Olivia vid 10 och var pigga och krya (NOT!) men vi kom upp och åt frukost innan vi gick tillbaka över isen och åkte mot stan, Sergel Bion för att komma å se "Det regnar köttbullar" i 3D (Det var INTE jag som valde!!) Filmen var lite konstig men godiset och sällskapet var mycket bättre, Olivias och Tims kompis Kristoferr hängde med oxå :D KUUL! 
Det var min helg det.. men imorgon kommer en ny dag och då ska jag på museum med världens bästa storebror och sen ha söndags middag med familjen, låter som en klassiker, 
Puss&kram Anna <3

:S

Oj jag är rädd ett av klippen jag tidigare la upp från that 70s show gick på tv idag, just idag... och det finns typ hur många avsnitt som helst. Scary.
Puss&Kram Agnes <3

That 70's show


"Alright, sleep tight and dont let the bed bugs put their foot in your ass" Haha :D


Den här serien är guld värd för mig! Älskar den :)
Puss&Kram Agnes <3

Sjuk :(

Hej, mår inte bra alls. Täppt i näsan och ont i halsen. Ingen bra kombination, gick hem efter lunch och nu sitter jag ihopkrupen under täcket. Fan vad kallt det är både ute och inne :(
På vägen hem fixade jag praoplats på ett annat café här i gamla stan, jag ska vara där klockan 8, vad är det här egentligen? Har blivit bortskämd pga av cronan där jag börjar 10. Som ni förstår blir det alltså inte sportlov x2 för mig men det här blir så bra så. Tjejen på det andra cafét viste hur man stavade mitt efternamn, oh my! Inte Adjei men Ofori, ingen kan ju stava till det! :) På tal om ingenting vill jag ha choklad, lindts mörka chili-choklad är ju bara så god! Och framför allt slipper man ha dåligt samvete eftersom det är mest kakao. Hungrig är jag och uttråkad, ska nog ta och kolla på film. Frågan är bara vad, aja skriver sen!
Puss&Kram Agnes <3

Fierflies BY Owl City

God morgon världen! Här kommer ett kort inlägg, måste nämligen resa på mitt feta **** och borsta tänderna + fixa håret, vilket kommer gå så där hehe, jag har en dålig hår dag..
PÅ IS-passet tänkte jag jobba med franska läxan=en muntlig redovisning av sitt rum, lycka till Anna! 
aja, alla som tycker att det här var det viktigaste inlägget på den här bloggen räcker upp handen .. nu! 
Puss&kram Anna <3 

Norden vs. Afrika?

Hej älskade läsare =) Idag har varit den tråkigaste dagen i världshistorien, inte långt ifrån iallafall. Och när allting känns som värst, vad händer då? JO DET BÖRJAR FUCKING SNÖA! Just nu avskyr jag Sverige och skulle mer än gärna flytta till typ.. något varmt land? Inte afrika, klarar inte av för hög värme heller, men typ 25 grader, åh himmelriket! På tal om afrika så är det massa afrikaner som addar mig på facebook, pga. mitt efternamn skulle jag tro, förut brydde jag mig inte om det men sen var det någon som sa "keep your beauty up" och kommenterade mina foton så jag tog bort alla hehe... :S?
Just nu sitter jag och dreglar framför thomas sabos hemsida, jag vill garanterat ha fler smycken därifrån :) Vet bara inte vad och ingenting onödigt dyrt, 2000 kronor för en ring *host* Ludde. Fast gorgeous är den det kan man inte förneka :)
Jag kan inte vänta till prao-veckan, blir antagligen bara en vecka för mig då skolan antagligen inte har något bra att komma med så då tar jag ledigt istället. Sitter inte helt fel med två sportlov :-)
Nu ska jag ta mig ett bad, en timmes skulle jag tro. Nice!
Puss&Kram Agnes <3


Vilken av dessa två föredrar ni?


BIO

Tja! Kom hem från Anna Berg för en stund sedan, pallade inte gå till konfan men jag är aldrig för trött för bästa vännen ;)
Känner mig en aning omotiverad till att skriva något.. ingen kommenterar ju!?
Nu har jag faktiskt skärpt mig och återgått till bloggrutinen efter ett slappt jullov så nu tycker jag faktiskt våra inlägg är värda några enstaka kommentarer! Shame on you :)
Idag var det en hemsk dag i skolan jag minns inte riktigt vad vi gjorde men jag åt godis på NO:n utan att läraren såg så det var ju lite kul.. hade betygssnack med min svenskalärare och jag ska tydligen ta mer plats. Men varför ska man ta plats när fjortisarna i klassen gapar hela tiden. Bara en tanke sådär. Ludde är dum för hon har inte uppdaterat sen i fredags. bilderna!
Nu ska jag inte göra läxor för en gångs skull, nice! Jag hittade mitt bio-present kort igår som försvann mystiskt innan jul, kändes surt att betala bio när jag visste att jag hade ett borttappat presentkort någonstans men nu är det som sagt återfunnet :D Vad ska jag se egentligen? Alla pratar om snabba cash men jag vet inte ens vad det är.. retarded. Om någon har något bio tips är det bara att dela med er, genom att KOMMENTERA. ska göra anrda roliga saker nu PUSS&KRAM AGNES! <3


Always look on the bright side of life, easier said than done

Goder afton! Har ätit middag och tagit det lungt efter en livad dag på stan med Ludde (Ylva). Vi kollade bland annat på Thomas Sabo där jag hittade massa fint och Ylva spanade in ringen hon funderar på att köpa där. Fikade i sturegallerian och försökte leta praoplats men det glömdes bort under dagen :S Hur ska det gå egentligen? Dramat fortsätter i nästa inlägg.
Känner mig allmänt fet, åt mörk choklad nyss, hallonpaj förut idag och pizza hut igår.
Jag längtar tills det blir varmare så man kan jogga, det är ju hur härligt som helst på sommaren! Och sommarkläder, att kunna gå ut i t-shirt och shorts. Det känns som miljoner år sedan man kunde göra det. Jag ska börja använda mina nya converse, min jeansjacka - som jag har saknat den! Ska investera ett par nya ballerina och gladiator sandaler. Och sommarkvällarna!

Puss&Kram Agnes <3


True Blood med Alfons och Ludde

Hejsan hoppasan och god natt (snart)!
Idag-efter idrott innehållande basket och spökboll som avslutning-drog jag (Arne), Agnes (Alfons) och Ylva (Ludde) 
till Ylvis place för att spendera ett par välförtjänta timmar framför tv:en-med ögonen klistrade framför vampyrer, sex och blod-tillsammans med browni (inte jag den här gången :), glass, mackor, oboj och sen ett par timmar senare- pizza hut till middag ;) att vi är tjockisar kan jag inte protestera mot men att vi inte skulle ha kul är helt fel haha! 
Så som sammanfattning skulle jag vilja skriva att det varit en grym start på helgen! :P 
Puss&kram Anna <3 
Ps,; bilder kommer imorn (om de inte är för hemska  för att visa...)

ID bare minerals

Make-up from heaven, no kidding! Det här är bäst, jag fick det i julklapp and i'm lovin' it. Min hy har blivit mycket bättre =)

17:26

Hello sweetys! Kom just hem gick ut i typ 30 minuter och fixade typ en till praoplats inte helt klart, hur som helst är jag sjukt taggad inför cronan! Mina converse har kommit fram på posten, skulle hämta dom också men glömde lappen hemma, jag gillar min hjärna... verkligen. Pratade med Anna on the phonie, hon skulle laga mat åt sin pappa. Ombytta roller :-) Mamma ska göra pannkakor nu, yeah!

Puss&Kram Agnes <3

 


a la maison

Idag är jag hemma från skolan då jag inte mår speciellt bra, satte aldeles nyss på datorn och när min startsida är msn nöjesnytt, kunde självklart inte undgå att få Heidis ballong bröst framför mig. Hon vill tydligen göra brösten ännu större, F-kupa till H-kupa? wtf!? Hur snyggt är det på en skala? H:et ska tydligen stå för Heidi, tjejen har ju inga proportioner brösten är ju redan betydligt större än huvudet.

Puss&Kram Agnes <3

 


Ge mig sommar

Tjena! Idag var det en vanlig dag, dvs. skola. Så kul! -.-
Ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag har inte orkat sätta på datorn, hehe och det ska vara någonting dåligt? Anna skrev ett jättefint inlägg i helgen (jag var med och såg det) men sen stängdes allting ner och det sparades inte så jag antar att hon är inne i en djupt obloggande fas.
Idag efter skolan fortsatte vi med sökandet efter en prao-plats, vi kunde tydligen inte vara hos guldsmeden :(! Och skolans kan vara vad som helst i värsta fall får jag ta ledigt en vecka. Har iaf en vecka hos café cronan, dom är verkligen jättesnälla där, can't wait! :D
Igår började konfirmationen om, väldigt trevligt! Framför allt kyrkobullarna! I måndags köpte jag ett par jeans från miss sixty på rean, alltid bra att slå till då. Gud vad jag längtar till sommaren, idag frös jag så mycket om mina fötter att det gjorde ont. Och så är det så mörkt ute. Jag gillar verkligen inte vintern, om det inte vore för julen skulle jag emigrera.
Puss&Kram Agnes <3

Bilder från Öland i sommras.





Thomas Sabo



Bilder tagna av mig och mitt armband idag haha, har ju inte visat er det. Det är så fint till min mörka hy:-)Ylva aka Ludde tog dom med sin systemkamera. Kolla jag har mitt lockiga hår utsläppt... paus för reaktion, hur ofta händer det liksom!? Förutom att fota gottade vi oss med godsaker, dvs. precis som vanligt haha.

OCH JO! Breaking News: Idag ringde Daniel från café kronan mig och jag ska praoa där vecka 8 YIIHA! och han sa att om jag skötte mig bra får jag sommarjobba där C: Tiderna är sjukt bra! 10-16 och jag bor typ 5 minuter därifrån! AH! Bara jag inte klantar mig nu...
Puss&Kram Agnes <3


Heidi Montag - plastikoffer

FÖRE: Ser helt okej ut, lite plastig och fejkad för min smak.

EFTER: 10 skönhetsingrepp senare bland annat förminskning av haka, ändring av näsan och bröstförstoring.

Idiot, säger jag bara även om jag inte gillade min stora feta näsa eller nånting skulle aldrig förstöra mitt ansikte. Vissa människor är verkligen korkade hennes näsa ser ut som MJ:s.. fast större? Folk ligger mosade under byggnader på Haiti skänk lite pengar istället för att ändra sin näsa, kan man vara mer egocentrisk, skulle förstå om hon var över 50 (men inte 23!?) eller varit med i en brand eller bilolycka typ men så är tyvärr inte fallet -.-

P&K Agnes <3

PRAO-2010, V.7-8

Hej, mina fötter är äntligen varma igen efter att jag stått i duschen i typ 1 timme-anledningen till att dem (samt mina fingrar) var djupfrysta är för att Agnes och jag gick runt stan idag efter skolan och sökte PRAO plats heeh, kändes ganska hopplöst, allt var typ fullt, men alla tyckte iaf om oss verkade det som och vi fick våra namn uppskrivna på 3 ställen :D good jobb girls! Fast lappen med ställen man ska PRAOA på ska in nu på fredag, hehe, liiite panik bara. Men som jag säger ibland-"Vi skjuter våra problem framför oss och hoppas att vi aldrig hinner ikapp dem." haha, funkar inte så bra ;P 
Morgondagens planer blir en träff med Emmis/Oliver ;) det blir väl lite käk, film och öppning  av finfina födelsedags presenter på min sida :D 
Jag hade tänkt lägga upp finfina bilder på presenterna jag fick idag men datorn är helt störd så det går inte alls :( får väl komma imorn 
Puss&kram Anna <3

:D


Dig vill jag ha! 300:- monki. Tips vad man kan ha den till? :)
Puss&Kram Agnes <3

2010 var året

My god, kom på att jag inte skrivit ett endaste litet fjuttigt inlägg det här året! Shame on me...
Idag skulle jag och min mamma tittat på kameran jag ska köpa men jag vaknade typ halv 3? så vi stannade hemma. Var bara ute en snabbis och handlade och annat tråkigt.
I förrgår såg jag Avatar med Anna och Miranda, den var... lång och lite mycket krig för min smak men annars var den väl bra. Otroligt rolig var den måste jag säga! Många skratt, stackars dom andra där, själv får jag damp om någon stör haha.
Vi såg den inte i 3D eftersom biljetterna var slut till det så vi fick nöja oss med vanlig. :(
Jo juste idag ränsade vi ut gamla kläder och jag fick två tjolar från Kenzo av mamma, särskillt en av dom var jättefin!
Puss&Kram Agnes <3

Lite städa, lite stan

Hello, ett snabbt inlägg innan mamma får tag på mig och tvingar in mig på mitt rum igen för att städa heeh ;) 
Idag var man på stan med Miranda, haha, då kan allt möjligt hända! Hon hittade iaf det hon letade efter, en finfin tjocktröja, och lite mer, bla en bur med röd hårfärg från Butteriks (!?) haha, Här kommer ett par snabba pix och sen tillbaka till slavstädandet :)
Miranda och jag tyckte de var heta.. 
Men ännu hetare på oss X)!
Puss&kram Anna <3

AVATAR

Min brorsa såg den och han sa att jag bara vara tvungen att se den så idag smäller det hahah, alla vill vi väl se den i 3D men man kan inte få allt här i livet, (tror jag inte iaf, elr?:)
Jaja, måste göra mig i ordning, 
Puss&kram Anna <3

RSS 2.0