Jag är deprimerad!!

Okej det där är ett väldigt starkt ord, men vad skulle du vara om du vaknade upp och kände dig pyton, samma dag som du ska på fest! Jag menar det är nyårsafton för i hel***!! Vilken "bra" start på året, NOT!!  
Måste bli frisk och kry innan 6 annars vet jag bara inte vad jag gör, jag går antagligen in i en djup deprition och kryper inte fram innan min födelsedag, (då borde jag ju blivit frisk!!)
Puss&kram Anna- som hoppas på bättre tider- <3

Hoppar in en snabbis

Hej...då-
Snart lämnar vi 2009 bakom oss och ser 2010 i vitögat ;), hoppas det blir ett super år, ungefär som detta fast med lite mindere hjärtesorg :(
Jag har funderat på en hel del nyårslöften men jag kan inte bestämma mig, oftast kommer jag aldrig på något, nyårslöften har aldrig riktigt vart min grej, men tänkte att jag i år skulle försöka komma på något roligt, (och sen får vi se om jag lyckas hålla det höhö)
Förtsätta anstränga mig i skolan kanske? Jaja, vi får väl se :)
På nyår-i morgon (!) ska jag på 20 års fest, asså det är inte någon som fyller 20 utan det är temat :D ska bli väldans trevligt! Börjar 19 och slutar.... nån gån? man vet ju sällan med nyårsfester :)
Tänkte att jag skulle mobilblogga idag när agnes och jag ses, vi får väl se hur det går haah,
Puss&kram Anna <3
      

Spara och Slösa

Köpte ett par svarta jeans igår. och nu märker jag att de är trasiga!? När man köper ett par byxor ska de väl för i helvete vara hela! Ni vet remmarna som håller håller upp skärpet, en sån är trasig ): får gå tillbaks med dom imorgon, lämnar nog tillbaka dom det var trots allt jag som skulle spara till en kamera heh.
Har bara 200 kronor kvar ifrån julklappspengarna haha, hur gick det till? Jag borde gå på ekonomi-rådgivning hos Vera som har skramlat ihop över 5000. omg. Spara finns helt enkelt inte i min värld.
Puss&Kram Agnes <3

Body=föör sexigt??

Hej, jag skulle vilja höra era åsikter om body? Ni vet den fina "tröjan" som liknar en baddräkt? Fick höra att den ses som en sexsymbol och att den skulle vara för sexig för en 14 åring! E det sant elr tycker ni att det är något (som jag tycker) att man har det för att det är snyggt under höga kjolar m.m? 
Kommentera era åsikter 
Puss&kram Anna <3 
ELLER?
Body, hot o not?
PS; min käraste mor fyller år idag så jag hyllar henne lite på bloggen, GRATTIS!♥♥♥♥♥♥

Nu...

... toast och choklad  :D
Puss&kram Anna <3

Lancome Hypnose vs. Diorshow


Vilken är bäst, någon som vet?
Puss&Kram Agnes <3

GOD JUL!

Jag kom på att jag glömt bort att dela med mig av min julafton! Den var fantastisk med fin jul gran och värdsbästa mamman, vi firade jul ensamma jätte mysigt var det!
Få klappar under granen men det är innehållet som räknas och tanken förstås haha. Jag fick iallafall mitt efterlängtade Thomas Sabo armband, love it! ID mineral foundation, två filmer, breakfast at tiffanys och i hetaste laget (med marilyn monroe) och pengar, sakerna jag blev jag gladast för haha, nu ska jag börja spara till en kamera, det var på tiden haha. :-) 
Jag fick också jättefina presenter av mina ännu finare vänner tack så jätte mycket älsklingar! :p
Idag har jag och Vera shoppat loss på mellandagsrean, fick med mig en jättefin rutig sjorta från monki och tre likadana ribbade linnen i grått, svart och vitt från gina tricot, min hataffär men det var bra att jag gick in där idag haha. Och så hittade jag en jättefin pälsjacka... från filippa k. Gud vad fin och dyr den var ):
Imorgon blir det mellandags shopping igen fast med mamma, man måste ju passa på.
Puss&Kram Agnes <3

Någon mer som inte kan vänta tills den här filmen kommer! Minns du vad du lovade mig Anna Berg? :D

Dagnes

Fin tröja som jag fick igår, av syster men den är designad av Yoo-ri, en vän till familjen, så tack till er båda två!! 
Puss&kram Anna <3
Tillägg:
PS:glömde säga att jag inte fick hela H&M utan en hel del tröjor där ifrån *Suckar, skakar på huvudet* "Miranda lilla" ;D skojjade!

Julen -09

Heeej, tänkte lägga upp bilder på några av de saker jag fick i julklapp så håll i er nu ;) Idag ska jag fira julafton med släkten så jag måste börja göra mig i ordning nu, men jag lägger upp en dagens outfit i nästa inläggg :)
Fiina grejsor va ?? 
Puss&kram Anna <3

Lycka

Lycka...LYCKA!!!

Jul jul strålande jul, glans över... ja ni fattar X)

Heej bloggen och läsarna hoppas eran julaftonsmorgon varigt lika bra som min, ( om man inte räknar med att jag spillde ut gröt över hela spisen X)
Ses och hörs kanske snart 
Puss&kram Anna <3<3<3<3<3

Dan före doppare dan

Hej, den 23 idag :D jag kan verkligen inte fatta att det redan är julafton imorgon! Det gick så sjukt fört de sista veckorna, nu kommer iaf syster och bror hem hit för att klä granen och sen blir det middag, mysigt! 
Nu är jag helt klädd i svart och min plan är att jag imorgon ska vara helt klädd i vitt, som en snöängen hahah ;P
Men nu ska jag dra mig till köket och skala de sista potatisarna hihi 
Puss&kram Anna <3

HAHAHAHAHAHA

Try JibJab Sendables® eCards today!
Det är Alva och Ella mot Steffi(ANUS) mig (bebis) och Ylva (Snygging! Alva har gjort den här filmen, visst är hon skillad haha! Dagens höjdpunkt dör av skratt just nu!
Puss&Kram Agnes <3

21 december idag

Hej allesammans, kollade runt på vänners bloggar och håller med, man känner verkligen att julen står vid dörren!
Underbart idag eftersom det är den första riktiga jullovs dagen :) I LIKE IT!
Dages planer är julbak med storasyster, mysigaste någonsin :P
Men jag måste medge att trots att jag älskar tratitionernan med att fira en vit jul i kalla Sverig blir jag lite grön om näsan av avund när jag tänker på att Emma sitter och solar på en ö vid Afrikas västkust! Den lilla lyxliraren ;)
Ha det så bra och glad fjärde adven i efterskott
Puss&kram Anna <3

The Grinch

Hehe, jag sitter och tittar på en av mina julfavoriter Grinchen, den är jättekonstig jag vet men för mig spelar den ändå någon sorts roll i julens högtid :) Agnes tycker jag är fett konstig hahah X)
Just det en av huvudpersonerna i filmen ↑ är med i Gossip Girl- hon spelar spelar Jenny fast hon heter ju Taylor Momsen, visst var hon söt när hon var liten :P 
Puss&kram Anna <3

Skönas eeveer!!

Hejj älsklingar ♥, hoppas att ni har det underbart allihopa nu när det efterlängtade jullovet är här :D! Öppnade betygen och känner mig nöjd, nu gäller det bara att hålla igång :) så fixar det sig det mesta!
Fick julklappar av Melinda, Miranda, Stephii och snart Agnes :)
Hon och jag ska byta julklappar... Spännande!! Hahah, tänkte lägga in en bild på presenterna men det får komma imorgon. Jag måste gå nu, ska komma på rim till massor av paket ;)
Puss&kram Anna <3

agnes talar ut :p

Tja! nu är jag mindre deprimerad, jag lovar! Bägaren rann över om man säger så, jag var ledsen och arg över massor av saker och så var mamma jätte elak mot mig.
Det är därför man har vänner som alltid tröstar och finns där för en! Gud vad jag älskar mina vänner ni är bäst!
Imorgon är det JULLOV!!! förstår ni det, JULLOV!? HELT FUCKING SJUKT! var ju sommarlov nyss! jag behöver verkligen det här lovet och imorgon får jag mina första betyg! AH! orolig för svenskan dock har ingen aning om vart jag ligger, jätteglad VG och MVG i alla ämnen hittils (vet inte svenska, matte och hemkunskap) I rule the school haha! Okej inte riktigt men nästan! :p
Idag i skolan såg vi love actually blev typ deprimerad av den även fast det var värsta happy happy-filmen, är arg på han som spelar snape som var med i filmen haha vilket svin! Och så var jag i Thomas Sabo butiken idag och gissa vad!? Berlocken jag önskade mest mig var borta, fyfan vad jag hatar människor ibland lägg pengar på något annat än mina berlocker för fan! haha
Som vanligt bloggar jag när jag egentligen borde göra annat, suck! Jag har inga läxor men måste rimma på paketen D: jag orkar verkligen inte!
Var på Urban idag hittade massa fina saker GIMME! Aja man kan inte få allt.. alla mina pengar har gått till julklappar den här månaden, känner verkligen för att unna mig själv någonting. Har hundra kronor kvar och det kommer man ju ingenstans med hah.
Hittade en jättefin pälsjacka föresten men jag provade den och kände mig som ett mjukisdjur haha :D så sjukt fint men det kändes konstigt och det var inte den ultimata fuskpälsen! Gud vad skönt det var att blogga ilskan bara rinner av mig haha, bokstavligen fast jag är inte så arg längre inte ledsen heller för den delen men jag är så otroligt trött, vill sova men jag måste rimma och slå in klapparna, skönt med dom från åhlens, redan inslagna haha. Men nu ska jag gå och bada and make me some green tea! Later bitches!
Puss&Kram Agnes <3


:(

Allting är skit jag orkar inte mer


2 dagar kvar...

Hej, dagen har varigt fylld med betygssnack, inlämningar av sista minuten arbeten osv. men man får se det positiva; vi slutar om 2 dagar :P
Imorgon är det ju torsdag och det innebär att vi slutar 14 och pysslar efter lunch, chill dag! Precis var man behöver just nu :) 
Tänkte att ni skulle uppskatta en uppdatering trots att detta räknas som ett av de mest ointessanta inläggen genom alla tider ;) förlåt för det hehe
Vill också passa på att skicka en "Krya på dig♥" hälsning till sjuklingen Ylva 
Puss&kram Anna <3

Amerikanska Frihetskriget

Hej, klar med So:n, inte för att det blev så bra som jag hoppats men det funkar :)
Måst slänga ett öga på engelskan också men det får lösa sig imorgon, 
Imorgin/onsdag; vanlig skoldag om man inte räknar med engelska test och So inlämning EFTER: Träffa Olivia BD
Torsdag; Pyssel dag+ att vi slutar 14:00 istället för 15:30 :P EFTER: Vara med Agnesen tror jag 
Fredag; Börjar 9:20 och ses i klassrummet, går ner till Aulan-sjunger och sen tillbaka till klassrummet för hämtning av våra första betyg... EFTER: vara med Agnes en kortis sen hem för lunch med familjen och sen inslagning (stavas??) av julklappar+lacka fast rimmen
Puss&kram Anna <3  

HEJ!

Klar med alla julklappar jag ska ha köpt! Gud vad härligt! Slipper stressa mera, det jag dock inte är klar med är SO-uppgiften och engelskan :S inte så bra...
Mina julklappar är bäst! Hihi jag längtar tills jag får ge dom :p Mamma får en stickad halsduk made by moi, body lotion och shower cream med smultrondoft från björk and berries, 100% naturligt wiho! och en ekorre gjort av silverstängsel från stadsmuseet! Skönt att jag slipper köpa till min pappa och mina syskon eftersom de bor på andra sidan atlanten haha!
Till mina kära vänner kan jag tyvärr inte dela med mig av deras klappar eftersom de läser bloggen -.- Jag har verkligen överträffat mig själv när det gäller givmildhet i år om man säger så! :p
Fast bara jag får slösa lite pengar brukar jag vara nöjd haha.
Puss&Kram Agnes <3


We just do what we're told to

Hej, kopierade det här från Ylvas blogg och tänkte prova på det jag me :)
skriv ditt namn med lillfingret: anna
skriv ditt namn med armbågen: anna
skriv ditt namn med pannan: qjhhjqw
skriv ditt namn med foten: anna
Skriv ditt namn med näsan: ajhjwq
skriv ditt namn med örat: 2DW3S M NH
W
skriv ditt namn med munnen: an na
och Agnes ville så klar också prova...
skriv ditt namn med lillfingret: agnes
skriv ditt namn med armbågen: qtgjh4ewq
skriv ditt namn med pannan: qw65yt32
skriv ditt namn med foten: azgnes
Skriv ditt namn med näsan: aghee
skriv ditt namn med örat:  EK8MI YG5
skriv ditt namn med munnen: age2s3
ja, som ni förstår så är Agnesen på bösök och vi har julshoppat hela dagen :P!! Underbart! Fattar ni att det bara på typ 10-9 dagar kvar tll jul???
Helt sjukt :D!
Nu ligger vi och skrattar i alla presentpappren och kommer på rim (anledningen till att vi skrattar!) Agnes är fett bra på att komma på rim, håller på med Veras nu, och jag säger bara; lycka till Vera :P! 
Puss&kram Anna&Agnes <3


JULSTRESS!

HEJ! den här bloggen lider av dålig uppdatering kan man säga, men mitt i vintermörkret ser ni ljuset: jag, jag räddar uppdateringen hehe! Men det har varit sjukt mycket i skolan alla sista minuten prov, betygsättningarna, arga lärare som inte hanterar stressen, arga elever som inte hanterar stressen, PRAO, måste köpa julklappar som jag självklart är långt efter med att göra! Det var mycket.
Idag ramlade jag haha! pladask bara, jag skulle gömma mig, hade väldigt bråttom och golvet var halkigt likaså mina skor, resten får ni räkna ut själva... :)
Har verkligen mycket att berätta eftersom jag inte bloggat på så länge! Men det får jag ta någon annan gång haha.
Idag efter skolan skulle jag och Ylva julhandla, hahaha. Säger inget mer eftersom nyfikna människor som t.ex. Anna, bara Anna kommer ligga och klura hela nätterna, hon är mer än lite psykopatisk.
Vi gick in i Thomas Sabo butiken som var extremt överbefolkad, nu är det bara två stycken jag väljer mellan (förut var det typ 50) men min mamma är jobbig och vill att jag ska köpa dom hon gillar, hallå vems armband är det egentligen!? :D
Nu har jag gjort min insatts här på bloggen för idag, see you later aligator!
Puss&Kram Agnes <3

PÅ VÄG!!!!!

Nu lämnar jag Stockholm, Sverige för att inom ett par timmar befinna mig i ett 17° varmt Barcelona, Spanien!
Hoppas ni alla mår super, jag kommer sakna er!
Kärlek Anna <3

mabey baby

70BC2
Jag såg den här skönheten för första gången någon gång i september men sen helt gett upp hoppet, den är inte gratis om man säger så... men kanske finns den under granen =) vem vet? den är helt sjukt snygg på! bara inte min storlek tar slut nu :( jag sa till mamma att jag skulle hänga mig då men så är verkligen inte fallet haha.

Idag träffade jag bästa Vera och vi letade rätt på Thomas Sabo butiken, ahh himmelriket! jag vet vad jag ska ge tösen i julklapp också hihi. bästa. Mmm vi doftade på goda parfymer också =) utanför Urban Outfitters var det demostration haha, dom har typ sparkat massor av folk eller något.
Är väldigt ledsen eftersom mina drömskor (svarta guldomliga mockapumps) som jag önskat mig i julklapp håller på att ta slut :(
Puss&Kram Agnes <3

Teater apor

Hejsan, idag var skolan på teater, trodde det skulle vara jätte dåligt som det brukar vara, men det var faktiskt riktigt bra!! Henrik Ståhl var det som spelade ensam och det handlade typ om hans barndom- och om att han blev mobbad:(
 
det var fett sorgligt men han skämtade mycket också så man kunde skratta också :) Om ni inte vet vem Henrik Ståhl är så kanske ni känner igen honom om jag säger att han brukar kallas "STÅL HENRIK" och brukar hänga med en tjej vid namn "SUPER SNÄLLA SILVER SARA" HAHA, :P julkalendern... jag missade idag för jag vaknade kvart över 9 och vi Började om en kvart!! Men det gick bra, jag kom dit 25 i, bara 5 minuter sen! BRA JOBBAT ANNIS :P!
Nu lyssnar jag på PARAMORE-Brick by boring brick: kolla in den, braaa låt :)
Hoppas ni överlevde detta låånga inlägg, 
Puss&kram Anna <3

Matteämnesvecka

Hahahahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahah! Har gått runt i ett lyckorus hela dagen, Paramore var grymma igår!!! Måste gå ingen och igen och igen........ äh ja, ni fattar! Det var super :P
Jag önskar att jag var på blogghumör men det e jag verkligen inte :( hoppas det går över efter resan till Barcelona!! Åker på lööördag!!!!!!! Hoppas ni inte kommer sakna mig allt för mkt älsklingar <3
Ska ta en dusch och sen ska jag läsa om Amerikanska frihets kriget (SO) någon som vill byta??
Puss&kram Anna<3
PS;En liten påminnelse om hur det ser ut i Barssa kommer här↓
Spanien kartor
Hoppas jag hittar några grymma julklappar på marknaderna/affärerna ;P ska spara ihop lite resekapital!

RSS 2.0