Stan med Vera =)

Heej alla läsare.. typ ingen, hallå? Idag har jag varit me Vera hihi =). Vi hade inte träffats sen ja va hos henne på Öland i somras. 
Vi va först på söder kolla i lite affärer sen köpte vi massa glass på lidl o satte oss i björnsträdgård haha!
Sen gick vi ända till Åhléns vid T-centralen, kolla lite där och gick vidare haha vad intressant..
Juste jag prova massa högklackade höstskor har inte planerat att köpa men ändå =). 

Gott folk, om Anna inte bloggar är det för att hon sover hos Olivia! haha =).

Puss&Kram Agnes<3

Bilder från idag:


Ser blå ut på bilden men e mörklila. En av dom finaste adidas tröjorna jag sett :).
Vera =)<33



Söta lr vad!? Jag tror Anna kmr gilla dom =)).

 



Kissie haha

Haha guud ja kolla runt på olika bloggar o hitta en gammal bild på Kissie haha!
Kände knappt igen henne utan all foundation, alla läppförstoringar och utan de platina blonda håret..
Var bara tvungen att ladda upp den!

Puss&Kram Agnes<3


Hur tråkigt får man ha??

Har du mer än 20 st sms i inkorgen? Jaa
Vad står det i ditt tredje? Haha nej då :P<3
Och vem var det ifrån? Saltgurkan
Smsar ni ofta? Aa,  
Vad står det i ditt 18:e sms?  Kom hit till mig då ;) <3
Är han/hon farlig? humm... XD!
Hur farlig? Inga kommentarer ;)!!
Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då? måånga, orar inte skriva dom här
Smsar du ofta? japp :)
Hur många sms har du skickat sen du fick mobilen? 3596
Hur många mms? 85
Är du beroende? lite
Vem ringde du senast? Agnes
Vem ringde senast dig ? Dolt nummer x) 
Snyggast på din kontaktlista? Svårt val...  ;)
Om du går in på dina bilder i mobilen, vad är det första du ser? Emmis<3<3
Hur många bilder har du på mobilen? 1208 st
Vilken är din favoritbild? har såå många!!
Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell: Sony Eriksson,S500i. Vit mobil med brons detaljer, Läckert ;P!!
Har du varit helt ärlig nu? Såklart ;D!!

OMG OMG!!

Haha idag har jag varit i himmelriket av kappor! Guud så snygga! Hade ingen aning om att ja va en kappmänniska men alla har väl saker dom inte vet om sej själva höhö =)
Jag prova en "gudomlig" idag med Anna haha gilla inte priset dock!?
Så de blir inget me de, bara å glömma.  

Är iaf jätteglad att jag ska köpa min efterlängtade skinnjacka, som mamma vägrar betala men hon ska låna mej the money iaf=) (hoppas jag)
Asså den e typ gjord för mej!! modellen heter tom Agnes. Läskit lr vad?! Jag märkte de idag andra gången ja såg den =).

Senare träffa jag Anna, igen haha vi träffa en galen tant haha som påstod att hon träffat och pratat me Michael Jackson *haha* :D asså för typ 30 år sen. Vet inte riktigt vad man ska tro. Världen e full me galna tanter som min granne t.ex, hon springer runt i underkläder i trapphuset :S nämner inga namn hehe..
Sen tog vi massa fula bilder och "hoppbilder" haha va lyckat!

Imorron ska jag träffa Vera =D! de va jättelänge sen så det ser jag fram emot hihi.

Puss&Kram Agnes<3


Fredag at last!

Hello bloggen! Idag gick man upp runt 7 för att göra mig klar sen drog man till skolan stannade där till 12.30, då man slutade XD!! Underbart, me know! Men det var efteråt som det riktigt roliga hände. Jag skulle träffa Emmis men hon skulle va med sin mamma så jag åkte tillbaka till stan, åt och sen vid halv sju så träffade jag Agnes, väldigt nice! 
Vi gick runt lite men det slutade med att vi hamnade i en park och började prata med en medelålders tant som hette Kristina! Hahahah så jäävla skön tant!! Hon började prata om typ hur hon hade träffat Michael Jackson, enligt henne hade hon och MJ pratat när han åkt förbi i sin limo efter en spelning i Göteborg!! Helt sjukt! Haha hon såg väldigt snäll och en gnutta galen ut XD, vi trodde vi skulle dö, fett häftigt ju! 
Sen drog vi vidare och tog typ hundra bilder :P super nice, men jag lägger upp dem imorn elr nåt sånt, ska gå och göra mig en macka, men ha en fortsatt trevlig FREDAG! 

Puss&kram Anna <3 


Hej...

... jag såg och räknade hur många inlägg Agnes gjort (ca 5) och jämförde med hur många jag skrivit (ca 2) höhö.. så jag tänkte att jag skulle göra ett nu, bättre sent än aldrig?? 
Iaf, idag har inte mycket hänt, skola såklart, började halv nio med ett IS-pass och slutade halv fyra med franska. Sen skulle jag dra hem, städning av garderoben, rummet och mina bäbisars bur :) håller fortfarande på men mamma kan inte tvinga mig att städa hela kvällen för jag har ju läxor (blää) och besök av världens bästa storebror, han ska äta middag me oss, väldans treevligt (yeey!), har saknat honom såå mycket! 
Men ska väl återgå till att rensa garderoben nu, 

Puss&kram Anna <3
    

Skoola

Hej alla! :) Idag har varit en helt vanlig skoldag, vi hade vår första so-lektion.. och första engelska lektion o massa annat jobbit som hör skolan till hah. Jag blir galen av alla lärare som pratar om betygskriterier hela tiden!

Efter skolan drog iaf ja, Anna, Steffi, Melinda och Miranda till Ringen o kolla runt lite sen kolla vi i affärer på Götgatsbacken. Ja o Anna gick in på Filippa K, nån som e redo att betala 6000 för en skinnjacka? som till råga på allt va jävligt ful =)
Jaa.. de va typ allt, nån annan än jag som märker hur tråkit de här inlägget blev?

Oj! kom på att ja fick en födelsedags present av Miranda idag som ja måste öppna NU!! haha

Puss&Kram Agnes<3


Anna uppdaterar :P

Jaja, jag vet, jag har typ inte uppdaterat på evigheter, men jag har verkligen inte haft tid.  
Jag drar lite snabbt vad som hände igår och vad som hänt idag, here we go!

IGÅR: hade vi latjolajban dag i skolan, vilket innebär att man delas upp i grupper och leker lekar farm till lunch. Planen bakom är att man ska lära känna varandra, typ dom nya 7:a.. Vilket inte så ofta fungerar.. jaja, men den här gången delades vi upp i grupper och fick gå på stadsvandring, typ på södermalm.. svara på lite frågor och snacka lite med varan. 
Sen kom man tillbaks till skolan för lunch, inte så gott, men min efterrätt blev myycket bättre (!) browni från 7-eleven :P .
Efter "skoldan" gick jag och fler på stan och kollade runt, lite fynd kom fram, som exempel: 
Steffi hittade ett par jeans på Weekday-Cheap monday, svarta för 100:-, jag har också kollat på dom men kännde inte för dom :). och Melinda hittade en halsduk på Monki-super fin :P!
Sen träffade jag syrran, Princen och Bästa Katarina :) ingen simning blev det men shopping och fika på PUB! Myysigt!

IDAG: Vanlig skoldag, första riktiga skoldan. Började med bild 8.30, sen NO, lunch, NO igen, is-pass/mentorstid och sist men inte minst svenska. 
Efter det åkte jag hem direkt och träffade syrran, käkade lite, spelade lite kort och myste, nu sitter jag här med min dator och har skrivit världshistorien lääntgsta inlägg haha X) så jag sluter nu men det kanske (bara kanske) kommer ett inlägg till, men ha det bra så länge, 

Puss & kram, Anna! <3

Snabb update

Tjena bloggläsare =) hur mår ni?? Jag mår prima! Ska snart sticka till vår teater vid karlaplan som börjar idag woohoo!
Ska inte göra de här inlägget så långt nu hehe och Anna blogga, när du har tid! :)
Idag var första riktiga skoldagen.. suck. Menmen en dag närmre julavslutningen.

Oj ja glömde nästan berätta att de satt en galen gubbe i mitt trapphus :S! När mamma skulle gå ut idag satt han utanför vår dörr o mamma blev jätterädd såklart haha. Men han e borta nu iaf =)

Puss&Kram Agnes<3


I will buy you nån gång <3

Stickat från Monki!

Sista inlägget för idag! I'm proud haha första gången ja skriver 3 inlägg på en dag, ja har aldrig nåt att skriva om och nu är inget undantag ;).
 
Ska bara lägga upp lite kläder ja har tänkt köpa, maybe baby!
Alla e stickade från monki hehe men ja gillar verkligen alla! Har provat den oranga, dom andra finns inte i butik än, och den e jättefin, men på bilden här ser den skitful ut :$ så ja vet inte om ja vill ha den längre i jämförelse me dom andra =).

Har oxå funderat på att köpa en skinnjacka, hade tänkt köpe en mörkbrun men de slog mig just att min väska e samma färg! -.-

Puss&Kram Agnes<3

Norrland

Haha gissa vad? Ett inlägg till!
kom lite senare än planerat eftersom ja fastna framför pet society hahahah! För er som inte vet e de ett spel på facebook där man köper grejer till sitt husdjur o så haha gud va nördig ja e!
Men iaf =) de här inlägget hade en faktiskt mening o de va att ja skulle lägga upp lite bilder från Norrland när jag va där i somras hihi, kmr inte bli så många men ändå.
 
Puss&Kram Agnes<3


Haha Anton fick en extreme make-over så jävla het =D Frida gjorde ena sidan de e drf dom inte e lika haha.

Frida Kusin<33

Släktträff på G! Hoppas ingen av dom har nåt emot den här bilden? :)

Hehe...

Typ de Norrland består av.. SKOOOG! =)

Nyckelviken

Heeej :D känns så kul att börja blogga igen, fast de gjorde inte riktigt de... igår, förlåt! men ja hann inte! Ska verkligen skärpa mej nu =) Och Anna du måste oxå komma i gång lite!
Idag åkte jag o mamma till Nyckelvicken.. kuul.
Nä men de va ganska kul, kallt va de iaf o ja tog ingen jacka. Jag tog iaf lite bilder men inte på mej jag hade en av mina återkommande "fuldagar" så inga bilder på mej haha.

Puss&Kram Agnes<3










Dags att börja blogga igen!

Hej bloggen! Idag mår jag inte super precis, ont i halsen, snuvig men ingen feber så det kan inte vara svininfluensan, Jeey! men jag hoppas det går över.. 
Iaf, det betyder att jag inte har några direkta planer för dagen men om man kollar ut  genom fönstret så tror jag iaf att jag håller mig inomhus sålänge ;) pratade men Agnes om att vi kanske ska ses, men jag måste vila lite till först, men jag kan ju blogga ikväll så får vi se vad som hände:), nu ska jag dra och göra mig en kopp te, och några vänner avsnitt kanske?? 

Puss&kram Anna<3

Ny blogg!

Hej! Välkomna till min och Annas blogg =)!
I bloggen kommer vi skriva om allt möjligt som t.ex shopping, vardag, tankar, skolan.. och vi ska försöka uppdatera så ofta vi kan, så ni kan räkna med minst 2 inlägg varje dag!
Både jag och Anna har haft blogg.se förut men bestämde oss för att det skulle bli så mkt roligare både för oss och våra läsare om vi bloggade tillsammans, nya inlägg oftare o så. Hoppas ni kmr gilla den, enjoy haha!


Puss&Kram Agnes<3

RSS 2.0